Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal

Home Projecten Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal

Op het buitenterrein van Sportcentrum Papendal zijn acht zitbanken en acht afvalbakken van Falco geplaatst.

Zitbank

Voor de zitbanken is gekozen voor de buitenbank FalcoGlory zonder rug. De bank bestaat uit twee stalen, dichte zijsteunen en de zitdelen zijn van FSC® gecertificeerde hardhouten balken. In de FalcoGlory serie straatmeubilair zijn ook buitenbanken met rug, een dubbelzijdige bank met rug en een tafel.

Afvalbak

 De afvalbakken die naast de banken zijn geplaatst komen uit de serie FalcoSolid. FalcoSolid is een budgetvriendelijke afvalbak met een inhoud van 40 liter. Er is ook een FalcoSolid asbak verkrijgbaar.

Eigen productie

Zoals vrijwel alle producten in het Falco assortiment zijn de FalcoSolid en de FalcoGlory ontworpen door onze eigen ontwerp afdeling en in onze eigen fabriek geproduceerd. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Webshop

Zowel de FalcoGlory zitbank als de FalcoSolid afvalbak zijn te vinden in onze webshop. Na het eenvoudig aanmaken van een account kunnen deze producten besteld worden, de rekening komt achteraf.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!