Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal

Home Projecten Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal

Op het buitenterrein van Sportcentrum Papendal zijn acht zitbanken en acht afvalbakken van Falco geplaatst.

Zitbank

Voor de zitbanken is gekozen voor de buitenbank FalcoGlory zonder rug. De bank bestaat uit twee stalen, dichte zijsteunen en de zitdelen zijn van FSC® gecertificeerde hardhouten balken. In de FalcoGlory serie straatmeubilair zijn ook buitenbanken met rug, een dubbelzijdige bank met rug en een tafel.

Afvalbak

 De afvalbakken die naast de banken zijn geplaatst komen uit de serie FalcoSolid. FalcoSolid is een budgetvriendelijke afvalbak met een inhoud van 40 liter. Er is ook een FalcoSolid asbak verkrijgbaar.

Eigen productie

Zoals vrijwel alle producten in het Falco assortiment zijn de FalcoSolid en de FalcoGlory ontworpen door onze eigen ontwerp afdeling en in onze eigen fabriek geproduceerd. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Webshop

Zowel de FalcoGlory zitbank als de FalcoSolid afvalbak zijn te vinden in onze webshop. Na het eenvoudig aanmaken van een account kunnen deze producten besteld worden, de rekening komt achteraf.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!