Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair in nieuwbouwwijk Voorthuizen

Home Projecten Straatmeubilair in nieuwbouwwijk Voorthuizen

In opdracht van Hoornstra Infrabouw zijn er verschillende zitelementen geplaatst in de nieuwe woonwijik Kromme Akker Zuid in Voorthuizen. De keuze is gevallen op de stijlvolle Tapis du Bois en picknicksets uit de FalcoLinea serie.

Zitbanken Tapis du Bois

De Tapis du Bois is flexibel op te bouwen, er is keuze uit 6 onderdelen. Hierdoor is het voor opdrachtgevers mogelijk om eigen varianten te creeren. In totaal zijn er  9 enkelzijdige en 4 dubbelzijdige banken op diverse locaties  in de woonwijk geplaatst.  Er zijn diverse rugelementen geplaatst. De staaldelen zijn gepoedercoat in een zwarte kleur.

Picknicksets

De twee picknicksets in de woonwijk komen uit de serie FalcoLinea. In deze FalcoLinea serie zijn ook zitbanken, stoelen, plantenbakken en afvalbakken ontworpen. Gebruikte materialen zijn staal en FSC® gecertificeerd hout.

Woonwijken

Er zijn diverse Falco producten in nieuwbouwwijken te vinden, niet alleen straatmeubilair, maar ook fietskluizen. Op ons Pinterest bord zijn verschillende projecten te zien die gerealiseerd zijn in woonwijken.

Webshop

Zowel de Tapis du Bois zitelementen als de FalcoLinea picknickset is eenvoudig in onze webhop te bestellen. Via ons contactformulier, info@falco.nl of telefonisch kunt u ook eenvoudig een offerte plaatsen of advies inwinnen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!