Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair in nieuwbouwwijk Voorthuizen

Home Projecten Straatmeubilair in nieuwbouwwijk Voorthuizen

In opdracht van Hoornstra Infrabouw zijn er verschillende zitelementen geplaatst in de nieuwe woonwijik Kromme Akker Zuid in Voorthuizen. De keuze is gevallen op de stijlvolle Tapis du Bois en picknicksets uit de FalcoLinea serie.

Zitbanken Tapis du Bois

De Tapis du Bois is flexibel op te bouwen, er is keuze uit 6 onderdelen. Hierdoor is het voor opdrachtgevers mogelijk om eigen varianten te creeren. In totaal zijn er  9 enkelzijdige en 4 dubbelzijdige banken op diverse locaties  in de woonwijk geplaatst.  Er zijn diverse rugelementen geplaatst. De staaldelen zijn gepoedercoat in een zwarte kleur.

Picknicksets

De twee picknicksets in de woonwijk komen uit de serie FalcoLinea. In deze FalcoLinea serie zijn ook zitbanken, stoelen, plantenbakken en afvalbakken ontworpen. Gebruikte materialen zijn staal en FSC® gecertificeerd hout.

Woonwijken

Er zijn diverse Falco producten in nieuwbouwwijken te vinden, niet alleen straatmeubilair, maar ook fietskluizen. Op ons Pinterest bord zijn verschillende projecten te zien die gerealiseerd zijn in woonwijken.

Webshop

Zowel de Tapis du Bois zitelementen als de FalcoLinea picknickset is eenvoudig in onze webhop te bestellen. Via ons contactformulier, info@falco.nl of telefonisch kunt u ook eenvoudig een offerte plaatsen of advies inwinnen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!