Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn

Home Projecten Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn

Op het terrein van zorgorganisatie Zinn zijn diverse Falco producten geplaatst; straatmeubilair zoals banken, stoelen en afvalbakken, fietsaanleunbeugels en verkeersvoorzieningen zoals paaltjes. De serie FalcoNine is uitermate geschikt voor senioren, bij de ontwikkeling van het zitmeubilair is rekening gehouden met zitcomfort.

Zitbanken FalcoNine

In totaal zijn er vijf buitenbanken met rugleuning uit de serie FalcoNine geplaatst in de buitenruimte van Zinn. De gebruikte materialen zijn FSC® gecertificeerd hardhout en staal. Het staal is gepoedercoat in een grijze kleur. De FalcoNine buitenbanken zijn ook verkrijgbaar zonder rugleuning en  in geheel staal.

Stoelen FalcoNine

Naast de zitbanken uit de FalcoNine serie zijn er ook 8 FalcoNine stoelen geplaatst in de buitenruimte van Zinn. Evenals de banken bestaan de stoelen uit FSC® gecertificeerd hardhout en gepoedercoat staal.

 Afvalbak FalcoJona

Bewoners en bezoekers kunnen afval deponeren in vier afvalbakken FalcoJona. Deze afvalbakken hebben een inhoud van 50 liter. De bak is gemonteerd tussen een dubbele buisstaander. De stalen delen van deze afvalbakken zijn net als de stalen delen van het straatmeubilair gepoedercoat in een grijze kleur.

Fietsaanleunbeugels

De vijf stalen fietsaanleunbeugels zijn een eenvoudige maar efficiente manier van fietsparkeren. De fietsnietjes zijn gepoedercoat in dezelfde grijze kleur als de stalen delen van het straatmeubilair.

Uitneembare paaltjes

 Om auto’s de toegang van het terrein te ontzeggen zijn er 12 uitneembare paaltjes geplaatst. De paaltjes hebben een bolkop, zijn gepoedercoat in een rode kleur en voorzien van 2 witte reflecterende banden.

 Advies

 Advies over de inrichting van uw buitenterrein met straatmeubilair en/ of verkeersvoorzieningen? Onze projectadviseurs denken graag met u mee! (info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!