Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal

Home Projecten Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal

BRiX, een gloednieuw, high-tech uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o.a. een fitness ruimte, bioscoop, sauna en zwembad is voorzien van diverse Falco producten. Falco is een internationaal bedrijf en we leveren regelmatig producten aan onze dochterbedrijven in Duitsland, Denemarken en de U.K. Ook onze Europese partners in bijvoorbeeld Zweden, Finland, België en Oostenrijk bestellen regelmatig straatmeubilair of fietsenrekken bij ons. Voor dit bijzondere project zijn de Falco producten helemaal naar Canada verstuurd. De Vered Group, verantwoordelijk voor de inrichting van BRiX, was voor dit luxe appartementengebouw voor elk aspect op zoek naar de mooiste en beste oplossing. En zo kwamen ze bij Falco terecht voor straatmeubilair zoals afvalbakken en zitbanken en voor etagerekken voor de fietsenstalling.

FalcoLinea zitbanken

Voor het gezamenlijke terras zijn diverse Falco straatmeubilair producten geleverd. Rondom het zwembad staan verschillende FalcoLinea XXL banken met meerdere niveaus. Naast het grote schaakbord staan meerdere FalcoLinea Niveau parkbanken.

FalcoJona afvalbakken

In 1 van de buitenruimtes zijn twee FalcoJona afvalbakken geplaatst, met verende afsluitklep.De bakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn gepoedercoat in een blauwe en zwarte kleur.

Fietsparkeren

De fietsenstalling die de bewoners van BRiX kunnen gebruiken om hun fietsen in te parkeren is voorzien van etagerekken FalcoLevel Premium+ en van fietsenrekken Triangel-10. De etagerekken hebben een extra aanbindvoorziening om fietsen met een kettingslot vast te zetten. In totaal kunnen er 100 fietsen worden geparkeerd in de stalling. Als extra service kunnen bewoners gebruik maken van de FalcoFiks 2.0. De FalcoFiks 2.0 is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen makkelijk en snel zelf uit te voeren. Een fietspomp is ook onderdeel van de FalcoFiks 2.0.

Advies en inspiratie

Meer voorbeelden zien van gezamenlijke buitenruimtes van appartementen complexen? Bekijk dan ons Pinterest bord "Buitenterrein woningbouw".

Heeft u een specifieke vragen omtrent straatmeubilair of fiets parkeren? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie en voorziet u van advies ( info@falco.nl of 0546 55 44 44).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!