Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal

Home Projecten Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal

BRiX, een gloednieuw, high-tech uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o.a. een fitness ruimte, bioscoop, sauna en zwembad is voorzien van diverse Falco producten. Falco is een internationaal bedrijf en we leveren regelmatig producten aan onze dochterbedrijven in Duitsland, Denemarken en de U.K. Ook onze Europese partners in bijvoorbeeld Zweden, Finland, België en Oostenrijk bestellen regelmatig straatmeubilair of fietsenrekken bij ons. Voor dit bijzondere project zijn de Falco producten helemaal naar Canada verstuurd. De Vered Group, verantwoordelijk voor de inrichting van BRiX, was voor dit luxe appartementengebouw voor elk aspect op zoek naar de mooiste en beste oplossing. En zo kwamen ze bij Falco terecht voor straatmeubilair zoals afvalbakken en zitbanken en voor etagerekken voor de fietsenstalling.

FalcoLinea zitbanken

Voor het gezamenlijke terras zijn diverse Falco straatmeubilair producten geleverd. Rondom het zwembad staan verschillende FalcoLinea XXL banken met meerdere niveaus. Naast het grote schaakbord staan meerdere FalcoLinea Niveau parkbanken.

FalcoJona afvalbakken

In 1 van de buitenruimtes zijn twee FalcoJona afvalbakken geplaatst, met verende afsluitklep.De bakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn gepoedercoat in een blauwe en zwarte kleur.

Fietsparkeren

De fietsenstalling die de bewoners van BRiX kunnen gebruiken om hun fietsen in te parkeren is voorzien van etagerekken FalcoLevel Premium+ en van fietsenrekken Triangel-10. De etagerekken hebben een extra aanbindvoorziening om fietsen met een kettingslot vast te zetten. In totaal kunnen er 100 fietsen worden geparkeerd in de stalling. Als extra service kunnen bewoners gebruik maken van de FalcoFiks 2.0. De FalcoFiks 2.0 is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen makkelijk en snel zelf uit te voeren. Een fietspomp is ook onderdeel van de FalcoFiks 2.0.

Advies en inspiratie

Meer voorbeelden zien van gezamenlijke buitenruimtes van appartementen complexen? Bekijk dan ons Pinterest bord "Buitenterrein woningbouw".

Heeft u een specifieke vragen omtrent straatmeubilair of fiets parkeren? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie en voorziet u van advies ( info@falco.nl of 0546 55 44 44).

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!