Back to top
Tawk.to

Spaceshuttle-bank ter ere van Wubbo Ockels

Home Projecten Spaceshuttle-bank ter ere van Wubbo Ockels

In samenwerking met Dynteq maakte Falco deze bijzondere bank voor de gemeente Almelo. De bijzondere bank is begin november geplaatst ter ere van Wubbo Ockels.

Deze bijzondere spaceshuttle bank is in de Grotestraat op de brug over de Aa geplaatst ter ere van Wubbo Ockels die in Almelo is geboren en in 1985 de eerste Nederlandse astronaut was!

Bank uit de ruimte

De spaceshuttlebank heeft in de verhoogde rugleuning led-verlichting die aan sterren doen denken. De energie komt uit zonnecellen in de neus van de spaceshuttle. Door aan de hendel te draaien kun je licht uit drie elementen laten schijnen die samen de letter W vormen.

Volgens omroep Almelo is Wubbo Ockels dan ook vereerd met zijn bank en vindt hem helemaal passen in zijn missie voor een duurzamere wereld.

Dyntec ontwierp de bank en Falco verzorgde grotendeels de aankleding. Falco maakte de stalen onderconstructie en voorzag deze met FSC® hardhouten bankplanken en verzinkte vlakke beplating gepoedercoat in RAL 9005.

Duurzame partner

Met Falco heeft  u een solide partner voor het maken van bijvoorbeeld straatmeubilair, fietsparkeervoorzieningen, overkappingen en verkeersvoorzieningen. Met duurzame processen en materialen vervaardigt Falco haar straatmeubilair voor de opdrachtgever.

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!