Back to top
Tawk.to

Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Home Projecten Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Reizigers kunnen hun fietsen veilig en overdekt parkeren op het Finse station Mäntsälä onder een groot aantal fietsoverkappingen FalcoHoth. Voor het treinstation zijn drie dubbelzijdige en twee enkelzijdige FalcoHoth overkappingen geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels. De FalcoHoth is door ons ontwerpteam in Vriezenveen speicaal ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen. Vooral voor onze partners in Scandinavië is dit relevant.  De gehele stalen constructie, zoals de staanders en de dwarsliggers, is uitgevoerd met zwaardere materialen dan voor standaard overkappingen. Er is capaciteit voor veel fietsen, ook voor deelfietsen. De overkappingen zijn voorzien van LED verlichting, zodat ook in het donker reizigers zich veilig voelen.

Voor wie gecharmeerd is van het prachtige ontwerp van de FalcoHoth, bieden we in Nederland en België een aantrekkelijk alternatief: de FalcoAndo. Deze overkapping heeft dezelfde stijlvolle uitstraling als de FalcoHoth, maar maakt gebruik van lichtere materialen, geschikt voor gebieden met minder zware sneeuwbelasting.

Onze adviseurs denken graag met u mee voor de perfecte overkapping op uw buitenterrein! Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in  of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!