Back to top
Tawk.to

Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Home Projecten Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station

Reizigers kunnen hun fietsen veilig en overdekt parkeren op het Finse station Mäntsälä onder een groot aantal fietsoverkappingenFalcoHoth. Voor het treinstation zijn drie dubbelzijdige en twee enkelzijdige FalcoHoth overkappingen geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels. De FalcoHoth is door ons ontwerpteam in Vriezenveen speicaal ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen. Vooral voor onze partners in Scandinavië is dit relevant.  De gehele stalen constructie, zoals de staanders en de dwarsliggers, is uitgevoerd met zwaardere materialen dan voor standaard overkappingen. Er is capaciteit voor veel fietsen, ook voor deelfietsen. De overkappingen zijn voorzien van LED verlichting, zodat ook in het donker reizigers zich veilig voelen.

Voor wie gecharmeerd is van het prachtige ontwerp van de FalcoHoth, bieden we in Nederland en België een aantrekkelijk alternatief: de FalcoAndo. Deze overkapping heeft dezelfde stijlvolle uitstraling als de FalcoHoth, maar maakt gebruik van lichtere materialen, geschikt voor gebieden met minder zware sneeuwbelasting.

Onze adviseurs denken graag met u mee voor de perfecte overkapping op uw buitenterrein! Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in  of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!