Back to top
Tawk.to

Scootmobiel stallingen bij appartementencomplexen

Home Projecten Scootmobiel stallingen bij appartementencomplexen

Onze overkappingen zijn uitermate geschikt om scootmobiels in te parkeren. Bij twee appartementencomplexen in Duivendrecht van Eigen Haard zijn scootmobiel overkappingen geplaatst. Beide overkappingen hebben een extra brede deur zodat de bewoners eenvoudig naar binnen kunnen met hun scootmobiel. De overkappingen zijn geplaatst in opdracht van Mercuur Bouw.

Op maat gemaake stalling

Bij Falco hebben we alles in eigen beheer; ontwerp, productie en montage. De scootmobielstallingen zijn afgeleid van de FalcoLok 600. Voor de wandbekelding zijn veel verschillende opties, voor deze scootmobieloverkappingen is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten. 

De dakconstructie bestaat uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc damwand profielen. De afvoeren zijn van staal. De deuren zijn geschikt voor een elektromechanische deurautomaat. De klant heeft zelf gezorgd voor de deurautomaat.

Meer informatie over scootmobiel stallingen? Bekijk deze pagina.

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

 

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!