Back to top
Tawk.to

Scootmobiel stallingen bij appartementencomplexen

Home Projecten Scootmobiel stallingen bij appartementencomplexen

Onze overkappingen zijn uitermate geschikt om scootmobiels in te parkeren. Bij twee appartementencomplexen in Duivendrecht van Eigen Haard zijn scootmobiel overkappingen geplaatst. Beide overkappingen hebben een extra brede deur zodat de bewoners eenvoudig naar binnen kunnen met hun scootmobiel. De overkappingen zijn geplaatst in opdracht van Mercuur Bouw.

Op maat gemaake stalling

Bij Falco hebben we alles in eigen beheer; ontwerp, productie en montage. De scootmobielstallingen zijn afgeleid van de FalcoLok 600. Voor de wandbekelding zijn veel verschillende opties, voor deze scootmobieloverkappingen is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten. 

De dakconstructie bestaat uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc damwand profielen. De afvoeren zijn van staal. De deuren zijn geschikt voor een elektromechanische deurautomaat. De klant heeft zelf gezorgd voor de deurautomaat.

Meer informatie over scootmobiel stallingen? Bekijk deze pagina.

Falco heeft meer dan 70 jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!