Back to top
Tawk.to

Scooter stalling, fietsenstalling en rookruimte ineen voor gemeente Maastricht

Home Projecten Scooter stalling, fietsenstalling en rookruimte ineen voor gemeente Maastricht

Voor het Stadsbeheer van de gemeente Maastricht maakte Falco een stalling om scooters te parkeren, een fietsenstalling en om een rokersruimte buiten te creëren. Bijzonder detail? Eén overkapping voor alle soorten gebruikers.

De FalcoLok 500 overkapping is hiervoor op maat gemaakt en door de indelingen en inrichting toepasbaar te maken voor de specifieke gebruiker.  Samen met het straatmeubilair zorgt het voor een complete inrichting voor het terrein van het Stadsbeheer en een extra service voor de werknemers en bezoekers.

Gebruiksvriendelijk fiets parkeren

De fietsenrekken Ideaal zorgen voor 80 fietsparkeerplaatsen. De overige ruimte is ingedeeld op de behoefte van het aantal parkeerplaatsen voor bromfietsen en scooters.

De geleidebuis die hier de parkeerplaatsen afbakent, zorgt voor een nette indeling zodat de bromfietsen ook daadwerkelijk onder de overkapping gestald worden.

Geplaatst straatmeubilair

Verder zijn er diverse FalcoSway banken geplaatst, gemaakt van duurzame materialen van thermisch verzinkt staal en FSC-gecertificeerd hardhout.

Ook zijn er drie asbakken geplaatst in de rokersruimte, deze zijn eenvoudig te legen met een drie-kantsleutel. Hiermee kan de bak eenvoudig leeg gekiept worden door de beheerder.

Alle producten zijn uitermate geschikt voor langdurige plaatsing in de buitenruimte.

Meer informatie over de geplaatste producten?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!