Back to top
Tawk.to

Ruime fietsoverkapping bij bushalte in Haaksbergen

Home Projecten Ruime fietsoverkapping bij bushalte in Haaksbergen

In Haaksbergen, bij de bushalte aan de nieuw aangelegde rotonde, is een ruime Falco overkapping geplaatst. Buspassagiers kunnen hun fietsen droog en veilig parkeren in de fietsenstalling, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Overkapping FalcoZan

De gemeente Haaksbergen heeft gekozen voor de overkapping FalcoZan -180.

De FalcoZan overkappingen zijn overkappingen met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast, ook in dit geval is gekozen voor FSC hout. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Onze overkapping zijn modulair opgebouwd, altijd bestaand uit een beginvak en naar wens een aantal aanbouwvakken. In Haaksbergen staat een ruime overkapping, met 1 beginvak en maar liefst 3 aanbouwvakken. 

Fietsaanleunbeugels

In de overkappng staan 20 fietsaanleunbeugels, ook wel bekend als fietsnietjes.Aanleunbeugels zijn een goede, vriendelijke en prijsgunstige oplossing om de fiets te stallen, of de fatbike of scooter!

Advies

Is er in uw gemeente ook behoefte aan het parkeren van fietsen bij stations of andere plekken waar veel mensen bij elkaar komen? Onze adviseurs denken graag met u mee, en komen desgewenst ook langs op locatie om te beoordelen welke oplossing geschikt is voor uw terrein.

Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!