Back to top
Tawk.to

Ruime fietsoverkapping bij bushalte in Haaksbergen

Home Projecten Ruime fietsoverkapping bij bushalte in Haaksbergen

In Haaksbergen, bij de bushalte aan de nieuw aangelegde rotonde, is een ruime Falco overkapping geplaatst. Buspassagiers kunnen hun fietsen droog en veilig parkeren in de fietsenstalling, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Overkapping FalcoZan

De gemeente Haaksbergen heeft gekozen voor de overkapping FalcoZan -180.

De FalcoZan overkappingen zijn overkappingen met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast, ook in dit geval is gekozen voor FSC hout. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Onze overkapping zijn modulair opgebouwd, altijd bestaand uit een beginvak en naar wens een aantal aanbouwvakken. In Haaksbergen staat een ruime overkapping, met 1 beginvak en maar liefst 3 aanbouwvakken. 

Fietsaanleunbeugels

In de overkappng staan 20 fietsaanleunbeugels, ook wel bekend als fietsnietjes.Aanleunbeugels zijn een goede, vriendelijke en prijsgunstige oplossing om de fiets te stallen, of de fatbike of scooter!

Advies

Is er in uw gemeente ook behoefte aan het parkeren van fietsen bij stations of andere plekken waar veel mensen bij elkaar komen? Onze adviseurs denken graag met u mee, en komen desgewenst ook langs op locatie om te beoordelen welke oplossing geschikt is voor uw terrein.

Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!