Back to top
Tawk.to

Ruime fietsenstalling op bedrijventerrein

Home Projecten Ruime fietsenstalling op bedrijventerrein

Bij het bedrijf Bejo Zaden in Warmenhuizen is een ruime fietsoverkapping geplaatst om veel fietsen en eventueel containers droog te parkeren.

Modulaire overkapping

Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd en bestaan standaard uit een beginvak en het aantal aabouwvakken naar wens van de klant. Bejo Zaden heeft gekozen voor de FalcoZan -180 overkapping. Dit is een enkelzijdige overkapping die zich kenmerkt door een stabiele constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Deze klant heeft gekozen voor open FSC hardhouten latwerk. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. Aan weerszijde van een pad zijn de overkappingen geplaatst met een lengte van 20 meter.

De overkapping is geplaatst op asfalt.

Advies

Falco heeft een breed assortiment om een bedrijventerrein in te richten. Fietsparkeren voor bezoekers en medewerkers met onze overkappingen en fietsenrekken en voor in de pauze comfortabele buitenbanken en afvalbakken om het terrein netjes te houden.

Bekijk ons Pinterest bord Bedrijventerrein inrichten voor meer projecten. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek met 1 van onze projectadviseurs? Neem contact op via het formulier op de website, bel naar 0546 55 44 44 of stuur een mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!