Back to top
Tawk.to

Ruime FalcoZan overkapping met tussenwand

Home Projecten Ruime FalcoZan overkapping met tussenwand

In opdracht van de Alliantie Flevoland heeft Falco een zeer ruime FalcoZan fietsoverkapping geplaatst. De overkapping heeft een breedte van maar liefst 12 meter en is verdeeld in twee ruimtes door een tussenwand. De afzonderlijke gedeeltes hebben een eigen deur. 

FalcoZan fietsoverkapping

De overkapping is maar voor een deel overkapt met een dak van aluzinc profielplaat, de voorzijde van de overkapping is namelijk geplaatst onder het balkon van het gebouw.

De bekleding van de overkapping is deels bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en deels overlapschroten.  De tussenwand bestaat uit FSC® hout. De overkapping is voorzien van twee deuren, zodat elk deel van de overkapping afsluitbaar is.

Fietsparkeren

Fietsen kunnen worden geparkeerd worden in FalcoSound fietsenrekken. Er zijn twee FalcoSound fietsenrekken met vier plaatsen en twee FalcoSound fietsenrekken met zes plaatsen. Ons fietsenrek FalcoSound voldoet aan het FietsParKeur. FietsParKeur is de nationale norm voor veilig fietsparkeren. Om de groei van het fietsgebruik te stimuleren en te faciliteren zijn veilige, prettige en duurzame fietsparkeervoorzieningen van essentieel belang. Vertegenwoordigers van gebruikers, fabrikanten en aanbieders bundelen hun krachten in de Stichting FietsParKeur en zorgen samen voor normering, toetsing en stimulering.

Advies

Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om de locatie te bekijken en advies te geven over geschikte overkappingen en fietsparkeersystemen.  Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaardproducten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44 voor al uw vragen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!