Back to top
Tawk.to

Ruime FalcoZan overkapping met tussenwand

Home Projecten Ruime FalcoZan overkapping met tussenwand

In opdracht van de Alliantie Flevoland heeft Falco een zeer ruime FalcoZan fietsoverkapping geplaatst. De overkapping heeft een breedte van maar liefst 12 meter en is verdeeld in twee ruimtes door een tussenwand. De afzonderlijke gedeeltes hebben een eigen deur. 

FalcoZan fietsoverkapping

De overkapping is maar voor een deel overkapt met een dak van aluzinc profielplaat, de voorzijde van de overkapping is namelijk geplaatst onder het balkon van het gebouw.

De bekleding van de overkapping is deels bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en deels overlapschroten.  De tussenwand bestaat uit FSC® hout. De overkapping is voorzien van twee deuren, zodat elk deel van de overkapping afsluitbaar is.

Fietsparkeren

Fietsen kunnen worden geparkeerd worden in FalcoSound fietsenrekken. Er zijn twee FalcoSound fietsenrekken met vier plaatsen en twee FalcoSound fietsenrekken met zes plaatsen. Ons fietsenrek FalcoSound voldoet aan het FietsParKeur. FietsParKeur is de nationale norm voor veilig fietsparkeren. Om de groei van het fietsgebruik te stimuleren en te faciliteren zijn veilige, prettige en duurzame fietsparkeervoorzieningen van essentieel belang. Vertegenwoordigers van gebruikers, fabrikanten en aanbieders bundelen hun krachten in de Stichting FietsParKeur en zorgen samen voor normering, toetsing en stimulering.

Advies

Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om de locatie te bekijken en advies te geven over geschikte overkappingen en fietsparkeersystemen.  Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaardproducten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44 voor al uw vragen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!