Back to top
Tawk.to

Rookruimte nodig voor buiten? Falco rokersoverkappingen!

Home Projecten Rookruimte nodig voor buiten? Falco rokersoverkappingen!

Falco biedt namelijk allerlei modellen overkappingen om rokersruimten buiten te creëren. Deze overkappingen produceert Falco in eigen huis, waardoor aanpassingen naar wens gemaakt kunnen worden. Falco heeft ook straatmeubilair voor in de rokersoverkapping zoals afvalbakken, asbakken en banken.

Op het bedrijfsterrein van de Technische Unie is een speciaal uitgevoerde FalcoLok rokersoverkapping geplaatst. Deze rokersoverkapping bestaat uit een thermisch verzinkte stalen constructie met wanden van transparant veiligheidsglas.

Opbouw rokersoverkapping Technische Unie

  • Breedte ca 1000 cm
  • Diepte ca 200 cm
  • Hoogte ca 210/ 225 cm

De dakconstructie is opgebouwd uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van aluzinc damwand-profiel van 1 mm dik en steunen op de stalen kolommen. Via 2 afvoeren wordt het regenwater afgevoerd.

In de voorzijde van de rokersoverkapping is een opening van ca. 200 cm als in- en uitgang. De kolommen worden uitgevoerd met stelvoeten (voor optimale plaatsing) en bevestigd op betonvoeten. De betonvoeten worden gelijk aan maaiveld geplaatst. De kolommen worden allen voorzien van stelvoeten en betonvoeten van 30cm diep voor een solide plaatsing.

De rokersoverkapping is uitgevoerd met panelen van veiligheidsglas die in de bijbehorende glaslijsten geplaatst worden.

Voordelen/ eigenschappen veiligheidsglas

He veiligheidsglas dat gebruikt wordt bestaat uit gehard glas. Dit glas wordt verhit waardoor het veel sterker wordt. Verhard glas is wel tot 5 keer sterker dan onverhard glas. Bijkomend voordeel is dat het glas wanneer het breekt, in duizenden stukjes uiteenvalt waardoor scherpe wonden worden voorkomen.

De rokersoverkapping is verder ingericht met FalcoBloc banken en in totaal 5 asbakken. Alle asbakken zijn eenvoudig te legen met één driekantsleutel.

Iets voor uw terrein?

Wilt u een rokersoverkapping voor uw organisatie op uw terrein? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op uw locatie is mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!