Back to top
Tawk.to

Rolstoelvriendelijke picknicksets voor gemeente Twenterand

Home Projecten Rolstoelvriendelijke picknicksets voor gemeente Twenterand

Voor de gemeente Twenterand maakt Falco 5 speciale rolstoelvriendelijke picknicktafels, die in de gehele gemeente geplaatst worden, zodat ook mensen in een rolstoel eenvoudig kunnen aanschuiven.

Picknicktafels met een lang leven

Gemaakt van FSC®-gecertificeerd hardhout en stalen constructie zijn ook deze rolstoelvriendelijke picknicktafels een duurzaam leven beschoren. Perfect dus voor plaatsing in de openbare ruimte waar ze nogal wat te verduren kunnen krijgen. Qua weersomstandigheden maar ook in veelvuldig gebruik.

De stalen constructies van de picknicktafels worden, net als alle stalen onderdelen van Falco, standaard thermisch verzinkt.

Duurzaamheid

Falco maakt haar producten op een duurzame manier en van duurzame materialen. Falco straatmeubilair heeft een lange levensduur en kan tegen een stootje. Prima geschikt dus voor langdurige plaatsing in de openbare ruimte.

Straatmeubilair op maat?

Wilt u in uw gemeente duurzaam straatmeubilair op maat? Neem contact op met uw Falco projectadviseur of bel 0546 55 44 44 voor een afspraak bij u op locatie of email naar verkoop@falco.nl.

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later.

Meer picknicksets en tafels bekijken?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!