Back to top
Tawk.to

Robuuste fietsparkeerbeugels in Alphen aan de Rijn

Home Projecten Robuuste fietsparkeerbeugels in Alphen aan de Rijn

Zoekt u een fietsparkeerbeugel op maat? Ook dan bent u bij Falco aan het juiste adres. Want naast de standaardafmetingen en producten ontwikkelt Falco ook fietsparkeervoorzieningen op maat. Zo maakten we deze robuuste en natuurlijk uitziende fietsparkeerbeugel voor gemeente Alphen aan de Rijn.

Materiaal fietsparkeerbeugels

De combinatie van duurzaam hardhout en cortenstaal zorgt voor een mooie robuuste en natuurlijke look. Cortenstaal is herkenbaar aan de bruine roestkleur. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het onderliggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal extra te beschermen. Zowel het cortenstaal als het hout zal langzaam verkleuren, zodat de aanleunhekken nog beter opgaan in hun omgeving.

Afmeting

Het hardhouten element is 65x65 mm breed en de lengte is 1900 mm. Hoogte van de fietsparkeerbeugel is 1350 mm.

De fietsparkeerbeugels (model Amsterdamse Bos) zijn op diverse locaties  geplaatst in Alphen aan de Rijn. Het ontwerp is van ipv Delft en Falco verzorgde de productie, montage, levering en plaatsing van de fietsparkeerbeugels.

Foto's: ipv delft

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!