Back to top
Tawk.to

Robuuste fietsparkeerbeugels in Alphen aan de Rijn

Home Projecten Robuuste fietsparkeerbeugels in Alphen aan de Rijn

Zoekt u een fietsparkeerbeugel op maat? Ook dan bent u bij Falco aan het juiste adres. Want naast de standaardafmetingen en producten ontwikkelt Falco ook fietsparkeervoorzieningen op maat. Zo maakten we deze robuuste en natuurlijk uitziende fietsparkeerbeugel voor gemeente Alphen aan de Rijn.

Materiaal fietsparkeerbeugels

De combinatie van duurzaam hardhout en cortenstaal zorgt voor een mooie robuuste en natuurlijke look. Cortenstaal is herkenbaar aan de bruine roestkleur. De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het onderliggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal extra te beschermen. Zowel het cortenstaal als het hout zal langzaam verkleuren, zodat de aanleunhekken nog beter opgaan in hun omgeving.

Afmeting

Het hardhouten element is 65x65 mm breed en de lengte is 1900 mm. Hoogte van de fietsparkeerbeugel is 1350 mm.

De fietsparkeerbeugels (model Amsterdamse Bos) zijn op diverse locaties  geplaatst in Alphen aan de Rijn. Het ontwerp is van ipv Delft en Falco verzorgde de productie, montage, levering en plaatsing van de fietsparkeerbeugels.

Foto's: ipv delft

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!