Back to top
Tawk.to

Robuuste FalcoHoth in Finland

Home Projecten Robuuste FalcoHoth in Finland

Bij de hoofdingang va een Finse fabriek is een FalcoHoth geplaatst. De FalcoHoth beschermt medewerkers en bezoekers bij de toegangspoort voor weersinvloeden.

Sneeuwbestendige overkapping

FalcoHoth is ontwikkeld om een hoge sneeuwlast te dragen. Sterkte berekeningen wijzen uit dat de maximale belasting van deze sterke overkapping 250 kg/m2 bedraagt. De gehele stalen constructie, zoals de staanders en de dwarsliggers, is uitgevoerd met zwaardere materialen dan voor standaard overkappingen. In een land als Finland is een overkapping als FalcoHoth dan ook perfect op zijn plek. Naast het feit dat de FalcoHoth een robuuste overkapping is, heeft de overkapping ook een moderne, industriële look.

De dubbelzijdige overkapping bestaat uit staal en gelaagd veiligheidsglas. Een beginvak is 4 meter lang en kan worden uitgebreid met aanbouwvakken van ook 4 meter.

Advies voor maatwerk

Naast ons ruime assortiment met standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Voor de FalcoHoth is het bijvoorbeeld mogelijk om de staanders te verlengen zodat er etage rekken onder geplaatst kunnen worden. Neem contact op voor de mogelijkheden! Bel (0546) 55 44 44 of mail naar info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!