Back to top
Tawk.to

Relaxen op het Cultuurplein in Hellevoetsluis

Home Projecten Relaxen op het Cultuurplein in Hellevoetsluis

Met de herinrichting van het historisch centrum in Hellevoetsluis is het Cultuurplein een levendig en groen verblijfsgebied geworden. Het nieuwe plein kreeg veel bomen en een speelse indeling met beplantingsvakken. Een aantal zitplekken mocht ook niet ontbreken. In opdracht van Van Doorn Geldermalsen leverde Falco een tweetal modellen FalcoRelax banken. Het ontwerp van het plein is gedaan door Copijn, een unieke organisatie waar landschapsarchitecten, boomspecialisten en hoveniers samen komen onder één dak. 

FalcoRelax

Zoals de naam FalcoRelax al aangeeft, is deze bank uitermate geschikt om op te relaxen, helemaal in de rustieke omgeving van de kerk. Er zijn vijf enkelzijdige banken geplaatst en zes dubbelzjidige FalcoRelax bankenDe FalcoRelax is in samenwerking met ipv Delft ontworpen en wordt geproduceerd door Falco. De staalconstructie is gepoedercoat in RAL 9011 en het zitgedeelte en ruggedeelte is van hardhout. 

Inspiratie

Bekijk op Pinterest onze borden “buitenterrein woningbouw” en “publieke ruimte inrichten” voor meer projecten in de openbare ruimte! Onze projectadviseurs staan u ook graag te woord (0546 - 55 44 44 of info@falco.nl.

Projectmatig 

Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie in Vriezenveen en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing. Met de service en onze garantie van 24 maanden kunt u altijd bij Falco terecht, naast zitbanken en afvalbakken, voor uw gehele buiteninrichting

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!