Back to top
Tawk.to

Praktisch en mooi straatmeubilair voor praktijkschool de Bolster

Home Projecten Praktisch en mooi straatmeubilair voor praktijkschool de Bolster

Met een betonnen onderstel en hardhouten zitting is deze bank uitermate geschikt voor plaatsing op het schoolplein. Deze creatieve bank is zeer solide door het onderstel en kan daarmee tegen een flink stootje. Perfect dus om in te zetten op bijvoorbeeld schoolpleinen.

Naast de stevige kenmerken van de bank is deze serie ook zelf vorm te geven. Recht, gebogen of allebei? Met rug of zonder rugleuning of allebei? Met deze bankenserie kan u als opdrachtgever uw eigen creativiteit kwijt.

Creatief straatmeubilair voor uw (school)plein?

Voor advies of inspiratie helpt Falco u graag. Neem contact op met één van onze projectadviseurs voor een vrijblijvend advies. Ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!