Back to top
Tawk.to

Politie Amsterdam stalt dienstfietsen in FalcoLevelPremium+

Home Projecten Politie Amsterdam stalt dienstfietsen in FalcoLevelPremium+

In opdracht van de Politie Amsterdam heeft Falco fietsparkeersystemen geplaatst bij de politie te Amsterdam in de kelder. De fietsparkeersystemen zijn bedoeld voor politie dienstfietsen.  In de fietskelder is ruimte voor 57 fietsen.  

FalcoLevel Premium+

De politie heeft gekozen voor het ruimtebesparende etagerek van Falco; FalcoLevel Premium+. Door gebruik te maken van dubbellaags parkeren wordt de ruimte optimaal benut. Op enkele plekken in de fietskelder kon er geen gebruik gemaakt worden van de bovenste goten, bijvoorbeeld door aanwezigheid van een kabelgoot. In het beginstadium heeft onze projectadviseur goed meegedacht wat voor deze klant de meest optimale oplossing was om zoveel mogelijk fietsen te stallen. FalcoLevel Premium+ is een geschikt fietsparkeersysteem voor deze dienstfietsen. Als men verwacht dat er vooral fietsen met kratjes worden gestald in een stalling, dan raadt onze projectadviseur geen etagerek aan, maar bijvoorbeeld de Falco fietsenrekken FalcoCrate of de Bikeeper.              

Advies

Wilt u ook advies over welk fietsparkeersysteem u het beste kan gebruiken? Of zelf ervaren hoe het etagerek FalcoLevel Premium+ werkt? Onze projectadviseurs zijn beschikbaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel 0546-55 44 44, mail naar info@falco.nl of vul ons contactformulier in. Bekijk ook op Pinterest ons bord " Inrichting fietsenkelder" om inspiratie op te doen.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!