Back to top
Tawk.to

400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Home Projecten 400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Tegenwoordig zijn er veel fietsen die niet standaard zijn en daarom niet gemakkelijk geparkeerd kunnen worden in een standaard fietsenrek.  Met name scholieren fietsen vandaag de dag op de zogenaamde kratfietsen of transportfietsen. Voor het Da Vinci College in Purmerend produceerden en leverden wij daarom het FalcoSound fietsenrek, de lage uitvoering.

Kratfietsen

Deze FalcoSound fietsenrekken hebben alleen lage fietsplaatsen. De kratfiets kan daardoor zo het fietsenrek worden ingereden. De hart op hart afstand van 75 cm zorg ervoor dat de fietsen voldoende ruimte hebben en de brede sturen niet  met elkaar verstrengeld raken. De bijzondere vorm van de wielbeugels zijn tot slot erg vriendelijk voor het voorwiel.  Normale stadsfietsen passen uiteraard ook in het fietsenrek. Falco leverde 100 fietsenrekken met elk 4 fietsplaatsen.

Falco heeft voor de zogenaamde buitenmodel fietsen nog meer producten ontwikkeld.  Voor scooters of bakfietsen is de FalcoLoop vastzetvoorziening de perfecte oplossing.

 Ook in de FalcoSound serie:

Schoolpleininrichting

Falco ontwikkelt en produceert straatmeubilair in de breedste zin van het woord. Van fietsenrekken tot fietsoverkappingen, van picknicktafels tot afvalbakken en van (speelgoed)bergingen tot verkeersgeleiders. Heeft u een schoolplein dat u wilt inrichten met producten van Falco? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!