Back to top
Tawk.to

400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Home Projecten 400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Tegenwoordig zijn er veel fietsen die niet standaard zijn en daarom niet gemakkelijk geparkeerd kunnen worden in een standaard fietsenrek.  Met name scholieren fietsen vandaag de dag op de zogenaamde kratfietsen of transportfietsen. Voor het Da Vinci College in Purmerend produceerden en leverden wij daarom het FalcoSound fietsenrek, de lage uitvoering.

Kratfietsen

Deze FalcoSound fietsenrekken hebben alleen lage fietsplaatsen. De kratfiets kan daardoor zo het fietsenrek worden ingereden. De hart op hart afstand van 75 cm zorg ervoor dat de fietsen voldoende ruimte hebben en de brede sturen niet  met elkaar verstrengeld raken. De bijzondere vorm van de wielbeugels zijn tot slot erg vriendelijk voor het voorwiel.  Normale stadsfietsen passen uiteraard ook in het fietsenrek. Falco leverde 100 fietsenrekken met elk 4 fietsplaatsen.

Falco heeft voor de zogenaamde buitenmodel fietsen nog meer producten ontwikkeld.  Voor scooters of bakfietsen is de FalcoLoop vastzetvoorziening de perfecte oplossing.

 Ook in de FalcoSound serie:

Schoolpleininrichting

Falco ontwikkelt en produceert straatmeubilair in de breedste zin van het woord. Van fietsenrekken tot fietsoverkappingen, van picknicktafels tot afvalbakken en van (speelgoed)bergingen tot verkeersgeleiders. Heeft u een schoolplein dat u wilt inrichten met producten van Falco? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!