Back to top
Tawk.to

400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Home Projecten 400 fietsparkeerplekken bij het Da Vinci College

Tegenwoordig zijn er veel fietsen die niet standaard zijn en daarom niet gemakkelijk geparkeerd kunnen worden in een standaard fietsenrek.  Met name scholieren fietsen vandaag de dag op de zogenaamde kratfietsen of transportfietsen. Voor het Da Vinci College in Purmerend produceerden en leverden wij daarom het FalcoSound fietsenrek, de lage uitvoering.

Kratfietsen

Deze FalcoSound fietsenrekken hebben alleen lage fietsplaatsen. De kratfiets kan daardoor zo het fietsenrek worden ingereden. De hart op hart afstand van 75 cm zorg ervoor dat de fietsen voldoende ruimte hebben en de brede sturen niet  met elkaar verstrengeld raken. De bijzondere vorm van de wielbeugels zijn tot slot erg vriendelijk voor het voorwiel.  Normale stadsfietsen passen uiteraard ook in het fietsenrek. Falco leverde 100 fietsenrekken met elk 4 fietsplaatsen.

Falco heeft voor de zogenaamde buitenmodel fietsen nog meer producten ontwikkeld.  Voor scooters of bakfietsen is de FalcoLoop vastzetvoorziening de perfecte oplossing.

 Ook in de FalcoSound serie:

Schoolpleininrichting

Falco ontwikkelt en produceert straatmeubilair in de breedste zin van het woord. Van fietsenrekken tot fietsoverkappingen, van picknicktafels tot afvalbakken en van (speelgoed)bergingen tot verkeersgeleiders. Heeft u een schoolplein dat u wilt inrichten met producten van Falco? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!