Back to top
Tawk.to

Picknicktafels voor FC Manchester City

Home Projecten Picknicktafels voor FC Manchester City

De Engelse voetbalclub Manchester City speelt in de Premier League van het Verenigd Koninkrijk. De club investeerde dit zomer flink in twee nieuwe zones rondom het stadion om de supporters op een bijzondere manier te verwelkomen voor aanvang van de wedstrijden. 

Straatmeubilair met uitstraling

Voor de nieuwe zones zocht men ook straatmeubilair dat paste in de sfeer die Manchester City wil uitstralen en bieden aan de supporters. Familiesfeer, gezellig samen eten en drinken en ander vermaak. De picknicktafels uit de serie FalcoBloc en FalcoSwing statafels passen prima in deze uitstraling. 


Eigen productiecapaciteit 

De Engelse vestiging van Falco, Falco UK Ltd., leverde de FalcoBloc picknicktafels voor de nieuwe zones. Falco werkte met man en macht om de picknicktafels voor het begin van het voetbalseizoen op de locatie te krijgen zodat de nieuwe zones geopend konden worden. De tijd om de picknicktafels en statafels te maken was kort, maar doordat Falco in eigen beheer produceert zijn de mogelijkheden groot. 


Nieuwe zones

De nieuwe zones bestaan uit de "Family stand" en "City Square". De Family stand is vooral gericht op kinderen en het City Square is een gloednieuw "pre-match entertainment zone". Een reeks speciaal ontworpen waterdichte luifels, ontworpen om het plezier binnen en de eventuele slechte weersomstandigheden buiten te houden, overkappen de picknicktafels. Chief Executive, Garry Cook zei: "Het doel van City Square is de dagervaring van onze supporters te verbeteren door te voorzien van eten, drinken en entertainment faciliteiten binnen een familievriendelijke omgeving. Het is de eerste in zijn soort in de Premier League". 

BDP Project Director John Doyle, de architect die het City Square ontwierp, voegt toe: "City Square biedt alles om de "pre-match-up" op te bouwen en opwinding buiten het stadion en in de omliggende hal fans samen te brengen in een speciaal ontworpen fanzone voor hun vermaak. Het gaat om vrienden te ontmoeten, die iets te eten en te drinken hebben en vermaakt worden in een familievriendelijke sfeer op de stoep van de club.


FalcoBloc picknicktafels & FalcoSwing statafels

De picknicktafels zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en staal dat duurzaam is door de lange levensduur en de mogelijkheid voor hergebruik. Daarnaast zijn de stalen onderdelen thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat in de kleur antracietgrijs.

Meer informatie over FalcoBloc picknicktafel
Meer informatie over FalcoSwing statafel

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!