Back to top
Tawk.to

Picknicktafels en hoekbanken voor schoolplein Reitdiep College

Home Projecten Picknicktafels en hoekbanken voor schoolplein Reitdiep College

Picknicktafels en op maat gemaakte FalcoBloc banken sieren het schoolplein van het Reitdiep College in Groningen. Tijdloos en solide zijn de kenmerkende eigenschappen van de FalcoBloc serie straatmeubilair, passend voor het gebruik op schoolpleinen!

Het schoolplein van het Reitdiep College was toe aan een opknapbeurt en nieuwe terreininrichting. Falco maakte de picknicktafels en de FalcoBloc banken speciaal op maat voor het schoolplein. Op deze manier wordt er een unieke inrichting gemaakt, toegespitst op de wensen van het Reitdiep College.

Pauzeren in stijl

Het hout dat gebruikt is in de FalcoBloc serie straatmeubilair is standaard FSC®-gecertificeerd. FSC® gecertificeerd hardhout wordt op een verantwoorde manier gewonnen en heeft een lange levensduur.

Verder is het straatmeubilair gemaakt van staal, dat thermisch verzinkt is. Door de zinklaag aan te brengen beschermt het tegen roest, gaat het staal langer mee en is het weersbestendig. Dus uitermate geschikt voor langdurige plaatsing in de openbare ruimte!

De materialen zijn conform het duurzaam inkoopbeleid van straatmeubilair. Er zijn zes picknicktafels geplaatst samen met twee FalcoBloc banken die in hoekvorm zijn opgesteld.

Straatmeubilair voor uw schoolplein?

Wilt u uw schoolplein opnieuw inrichten met straatmeubilair of een andere openbare buitenruimte, neem dan contact op met Falco, ook voor een projectmatige aanpak. Falco verzorgt uw terrein inrichting van ontwerp tot productie, transport en montage ook op locatie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!