Back to top
Tawk.to

Picknicksets op buitenterrein kantoorgebouw

Home Projecten Picknicksets op buitenterrein kantoorgebouw

Medewerkers die werkzaam zijn in het hoogwaardige kantoorgebouw “Rijnstede" in Arnhem kunnen pauzeren op Falco straatmeubilair. In totaal zijn er 18 FalcoLinea picknicksets en drie FalcoLinea zitbanken geplaatst op de binnenplaats van het kantoorpand.

FalcoLinea picknicksets

Een mooie lijn conform de FalcoLinea- serie maakt dat deze picknicktafel een mooie aanwinst is voor de buitenruimte. Met deze duurzame picknicktafel wordt buiten eten en drinken met collega's of zakenrelaties nog aangenamer!  De kenmerkende lijn uit de Linea-serie komt hier terug en het lijkt alsof de picknicktafel vanuit de grond omhoog komt. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in ruim 190 RAL-kleuren. Bekijk de kleuropties onder de button RAL - Kleuren rechts in het gele vlak. Deze klant heeft gekozen om de stalen delen van 16 picknicksets in grijs te laten poedercoaten en de stalen delen van de overige 2 sets in wit te laten poedercoaten.

FalcoLinea buitenbank

De drie buitenbanken zijn ook uit de FalcoLinea serie en zijn voorzien van een rugleuning.

FSC® hout

Het hardhout dat gebruikt is voor deze straatmeubilair producten is FSC® gecertificeerd. FSC® is een onafhankelijke organisatie opgericht door internationale milieu-ontwikkelingsorganisaties in samenwerking met bedrijven en lokale bevolkingsgroepen om tot een verantwoord bosbeheer te komen. FSC® stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering en het sociaal en ecologisch beleid. De certificering geeft afnemers de zekerheid dat het hout gewonnen is middels verantwoord bosbeheer.

Voor een mooiere buitenwereld met verantwoord hout. 

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse straatmeubilair producten, maar ook met overkappingen, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips via info@falco.nl of (0546) 55 44 44.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!