Back to top
Tawk.to

Picknicken bij de TU Delft

Home Projecten Picknicken bij de TU Delft

Want dat kan ook bij de TU Delft, met de FalcoBloc picknicksets van Falco. Voor lunchpauzes, een rookpauze, buiten studeren of gezellig bijkletsen. Door de naturelle uitstraling passen de picknicksets mooi bij de historische uitstraling van het gebouw.

In totaal zijn er in 2013 32 picknicksets uit de serie FalcoBloc geplaatst.De afgelopen tijd zijn er regelmatig picknicksets bijgeplaatst op het buitenterrein. Tevens zijn er FalcoBloc afvalbakken geplaatst op diverse locaties. De afvalbak is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; 1 variant is uitgevoerd met klep die naar binnendraait en handvat en de andere variant heeft een inworpopening aan de bovenzijde.Bij de TU Delft staan afvalbakken met klep.

De FalcoBloc is een serie straatmeubilair door Falco zelf ontworpen en ontwikkeld. Productie doen we ook zelf met onze moderne productiefaciliteiten. Benieuwd naar de MKI waarde van de FalcoBloc producten? Deze zijn aan te vragen via de website!

Projectmatige aanpak

Doordat Falco in eigen huis produceert en de producten ook op locatie kan monteren, kan het project van a tot z door Falco gemaakt en geleverd worden. Alles onder één dak en voor de opdrachtgever één contactpersoon.


Straatmeubilair met FSC-hout

Al het hout dat Falco gebruikt voor eigen productie van straatmeubilair is FSC-gecertificeerd hout. Het FSC-logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. De FSC- certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC-gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-gecertificeerd is.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!