Back to top
Tawk.to

Picknicken bij de TU Delft

Home Projecten Picknicken bij de TU Delft

Want dat kan ook bij de TU Delft, met de FalcoBloc picknicksets van Falco. Voor lunchpauzes, een rookpauze, buiten studeren of gezellig bijkletsen. Door de naturelle uitstraling passen de picknicksets mooi bij de historische uitstraling van het gebouw.

In totaal zijn er in 2013 32 picknicksets uit de serie FalcoBloc geplaatst.De afgelopen tijd zijn er regelmatig picknicksets bijgeplaatst op het buitenterrein. Tevens zijn er FalcoBloc afvalbakken geplaatst op diverse locaties. De afvalbak is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; 1 variant is uitgevoerd met klep die naar binnendraait en handvat en de andere variant heeft een inworpopening aan de bovenzijde.Bij de TU Delft staan afvalbakken met klep.

De FalcoBloc is een serie straatmeubilair door Falco zelf ontworpen en ontwikkeld. Productie doen we ook zelf met onze moderne productiefaciliteiten. Benieuwd naar de MKI waarde van de FalcoBloc producten? Deze zijn aan te vragen via de website!

Projectmatige aanpak

Doordat Falco in eigen huis produceert en de producten ook op locatie kan monteren, kan het project van a tot z door Falco gemaakt en geleverd worden. Alles onder één dak en voor de opdrachtgever één contactpersoon.


Straatmeubilair met FSC-hout

Al het hout dat Falco gebruikt voor eigen productie van straatmeubilair is FSC-gecertificeerd hout. Het FSC-logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. De FSC- certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC-gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-gecertificeerd is.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!