Back to top
Tawk.to

Picknicken bij de TU Delft

Home Projecten Picknicken bij de TU Delft

Want dat kan ook bij de TU Delft, met de FalcoBloc picknicksets van Falco. Voor lunchpauzes, een rookpauze of gezellig bijkletsen. Door de naturelle uitstraling passen de picknicksets mooi bij de historische uitstraling van het gebouw.

In totaal zijn er 32 picknicksets uit de serie FalcoBloc geplaatst. De FalcoBloc is een serie straatmeubilair dat door Falco zelf ontworpen en ontwikkeld is.

Projectmatige aanpak

Doordat Falco in eigen huis produceert en de producten ook op locatie kan monteren, kan het project van a tot z door Falco gemaakt en geleverd worden. Alles onder één dak en voor de opdrachtgever één contactpersoon.


Straatmeubilair met FSC-hout

Al het hout dat Falco gebruikt voor eigen productie van straatmeubilair is FSC-gecertificeerd hout. Het FSC-logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. De FSC- certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC-gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-gecertificeerd is.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!