Back to top
Tawk.to

Pauzeren op solide picknicksets

Home Projecten Pauzeren op solide picknicksets

In opdracht van Tuinontwerp & Advies P.J. Beuker is de buitenruimte van een kantoorpand in Den Haag ingericht met FalcoGlory picknick sets.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kantoorwerkers die hun kantoor verlaten effectiever zijn dan kantoor medewerkers die achter hun bureau blijven zitten. Als werkgever is het dus geen slecht idee om een goede pauzeplek te creëren in de buitenruimte!

FalcoGlory straatmeubilair

De serie FalcoGlory bestaat uit buitenbanken met en zonder rug, een dubbelzijdige buitenbank en een tafel. Alle producten zijn robuust en uiteraard prima geschikt voor plaatsing in de buitenruimte. Bij het kantoorpand in Den Haag zijn 2 enkelzijdige zitbanken met rug geplaatst, 2 enkelzijdige banken zonder rug en 1 tafel met twee dichte tafelsteunen. Er zijn twee opstellingen gemaakt, elke set bestaat uit een tafel, 1 bank zonder rug en een bank met rug.

De FalcoGlory producten bestaan uit staal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken.

Advies

Voor uw bedrijf of instelling ook op zoek naar geschikt straatmeubilair om buiten te pauzeren? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. We bieden een ruim assortiment banken, tafels en picknicksets aan.Heeft u iets specifieks in gedachten? Samen met onze afdeling productontwikkeling kan er op maat gemaakt straatmeubilair worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!