Back to top
Tawk.to

Pauzeren op solide picknicksets

Home Projecten Pauzeren op solide picknicksets

In opdracht van Tuinontwerp & Advies P.J. Beuker is de buitenruimte van een kantoorpand in Den Haag ingericht met FalcoGlory picknick sets.

Het is wetenschappelijk bewezen dat kantoorwerkers die hun kantoor verlaten effectiever zijn dan kantoor medewerkers die achter hun bureau blijven zitten. Als werkgever is het dus geen slecht idee om een goede pauzeplek te creëren in de buitenruimte!

FalcoGlory straatmeubilair

De serie FalcoGlory bestaat uit buitenbanken met en zonder rug, een dubbelzijdige buitenbank en een tafel. Alle producten zijn robuust en uiteraard prima geschikt voor plaatsing in de buitenruimte. Bij het kantoorpand in Den Haag zijn 2 enkelzijdige zitbanken met rug geplaatst, 2 enkelzijdige banken zonder rug en 1 tafel met twee dichte tafelsteunen. Er zijn twee opstellingen gemaakt, elke set bestaat uit een tafel, 1 bank zonder rug en een bank met rug.

De FalcoGlory producten bestaan uit staal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken.

Advies

Voor uw bedrijf of instelling ook op zoek naar geschikt straatmeubilair om buiten te pauzeren? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. We bieden een ruim assortiment banken, tafels en picknicksets aan.Heeft u iets specifieks in gedachten? Samen met onze afdeling productontwikkeling kan er op maat gemaakt straatmeubilair worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!