Back to top
Tawk.to

Parkeerbeugels voor de Zorgacademie

Home Projecten Parkeerbeugels voor de Zorgacademie

Altijd lastig parkeerplaatsen vrij te houden. Bespaar frustratie en irritatie met de parkeerbeugels van Falco. Deze parkeerbeugels zorgen ervoor dat bezoekers, werknemers of bewoners altijd hun auto kwijt kunnen!

Zo zijn werknemers altijd op tijd en hoeven bewoners geen plekje te zoeken voor hun auto. Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor uw vrije parkeerplaats. Een eenvoudige oplossing voor grote irritaties.

Parkeerbeugel van staal en beton

De parkeerbeugel van Falco is gemaakt van thermisch verzinkt staal, dus kan tegen een stootje! De parkeerbeugel kan gemonteerd worden op het asfalt of bestrating maar kan ook geleverd worden met een betonnen ondergrond waarin de parkeerbeugel verzinkt in ligt.

Dit is verreweg de meest gebruikte optie omdat het veilig gebruik waarborgt. Doordat de parkeerbeugel verzinkt is in het beton, is de kans op beschadiging van voertuigen nihil en goed gefundeerd.

Voor de Zorgacademie zijn de parkeerbeugels uitgevoerd met rood reflecterend folie voor meer zichtbaarheid.

De parkeerbeugel is 95 cm breed met een hoogte van 46 cm. De levering is inclusief een europrofielcilinder met 3 sleutels (tenzij anders vermeld). U heeft de keuze uit verschillend- en gelijksluitend. Ook hoofd-sleutelsystemen zijn op verzoek leverbaar.

Duurzame parkeerbeugel

Thermisch verzinkt staal is een duurzaam materiaal. Het heeft een lange levensduur en is tegelijkertijd recyclebaar. Van de zinklaag tot het staal zelf, de zinklaag kan gescheiden worden en zo kunnen beide materialen opnieuw gebruikt worden.

VVE

Dit product is zeer geschikt voor levering aan een Vereniging van Eigenaren (VVE). Falco heeft veel producten in haar assortiment die interessant zijn voor VVE’s. Denk bijvoorbeeld aan de fietslift FalcoMaat, andere fietsparkeersystemen en straatmeubilair.

Meer informatie over het geplaatste product, de parkeerbeugel.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!