Back to top
Tawk.to

Parkeerbeugels voor de Zorgacademie

Home Projecten Parkeerbeugels voor de Zorgacademie

Altijd lastig parkeerplaatsen vrij te houden. Bespaar frustratie en irritatie met de parkeerbeugels van Falco. Deze parkeerbeugels zorgen ervoor dat bezoekers, werknemers of bewoners altijd hun auto kwijt kunnen!

Zo zijn werknemers altijd op tijd en hoeven bewoners geen plekje te zoeken voor hun auto. Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor uw vrije parkeerplaats. Een eenvoudige oplossing voor grote irritaties.

Parkeerbeugel van staal en beton

De parkeerbeugel van Falco is gemaakt van thermisch verzinkt staal, dus kan tegen een stootje! De parkeerbeugel kan gemonteerd worden op het asfalt of bestrating maar kan ook geleverd worden met een betonnen ondergrond waarin de parkeerbeugel verzinkt in ligt.

Dit is verreweg de meest gebruikte optie omdat het veilig gebruik waarborgt. Doordat de parkeerbeugel verzinkt is in het beton, is de kans op beschadiging van voertuigen nihil en goed gefundeerd.

Voor de Zorgacademie zijn de parkeerbeugels uitgevoerd met rood reflecterend folie voor meer zichtbaarheid.

De parkeerbeugel is 95 cm breed met een hoogte van 46 cm. De levering is inclusief een europrofielcilinder met 3 sleutels (tenzij anders vermeld). U heeft de keuze uit verschillend- en gelijksluitend. Ook hoofd-sleutelsystemen zijn op verzoek leverbaar.

Duurzame parkeerbeugel

Thermisch verzinkt staal is een duurzaam materiaal. Het heeft een lange levensduur en is tegelijkertijd recyclebaar. Van de zinklaag tot het staal zelf, de zinklaag kan gescheiden worden en zo kunnen beide materialen opnieuw gebruikt worden.

VVE

Dit product is zeer geschikt voor levering aan een Vereniging van Eigenaren (VVE). Falco heeft veel producten in haar assortiment die interessant zijn voor VVE’s. Denk bijvoorbeeld aan de fietslift FalcoMaat, andere fietsparkeersystemen en straatmeubilair.

Meer informatie over het geplaatste product, de parkeerbeugel.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!