Back to top
Tawk.to

Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein

Home Projecten Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein

Bij het IKC Zevenhoven zijn twee overkappingen geplaatst met verschillende soorten wandbekleding. De overkappingen zijn op maat gemaakt en doen dienst als fietsoverkapping en berging voor goederen en containers.

FalcoLok overkapping als basis

De basis van beide overkappingen is een FalcoLok 300. De dakopbouw bestaat uit een stalen frame  en stalen  aluzinc profielplaten. De daken zijn geschikt gemaakt voor het plaatsen van sedum Een groen dak heeft veel voordelen, lees er hier meer over. De overkappingen zijn voorzien van een voorzetboei, gemaakt van verzinkt plaatstaal van 15 cm, deze boei is gepoedercoat in een witte kleur. Onze populaire overkappingen FalcoLok kunnen worden geleverd met verschillende wandbekledingen; voor het IKC Zevenaar is er gekozen voor zowel FSC® gecertificeerde hardhouten open belatting en Eternit Equitone (een in de massa gekleurd vezelcementmateriaal). Het gedeelte in de fietsenstalling kan worden afgesloten middels een deur.

Alles in eigen huis

Aangezien op het hoofdkantoor van Falco in Vriezenveen moderne productie faciliteiten zijn en een eigen ontwerp afdeling is het mogelijk om standaard producten relatief eenvoudig aan te passen naar maatwerk zodat het naar wens van de klant is. Ook het poedercoaten en het transport en de montage van overkappingen doen we met eigen teams en materiaal. 

Advies

Advies nodig m.b.t. de inrichting van uw (school)plein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!