Back to top
Tawk.to

Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein

Home Projecten Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein

Bij het IKC Zevenhoven zijn twee overkappingen geplaatst met verschillende soorten wandbekleding. De overkappingen zijn op maat gemaakt en doen dienst als fietsoverkapping en berging voor goederen en containers.

FalcoLok overkapping als basis

De basis van beide overkappingen is een FalcoLok 300. De dakopbouw bestaat uit een stalen frame  en stalen  aluzinc profielplaten. De daken zijn geschikt gemaakt voor het plaatsen van sedum Een groen dak heeft veel voordelen, lees er hier meer over. De overkappingen zijn voorzien van een voorzetboei, gemaakt van verzinkt plaatstaal van 15 cm, deze boei is gepoedercoat in een witte kleur. Onze populaire overkappingen FalcoLok kunnen worden geleverd met verschillende wandbekledingen; voor het IKC Zevenaar is er gekozen voor zowel FSC® gecertificeerde hardhouten open belatting en Eternit Equitone (een in de massa gekleurd vezelcementmateriaal). Het gedeelte in de fietsenstalling kan worden afgesloten middels een deur.

Alles in eigen huis

Aangezien op het hoofdkantoor van Falco in Vriezenveen moderne productie faciliteiten zijn en een eigen ontwerp afdeling is het mogelijk om standaard producten relatief eenvoudig aan te passen naar maatwerk zodat het naar wens van de klant is. Ook het poedercoaten en het transport en de montage van overkappingen doen we met eigen teams en materiaal. 

Advies

Advies nodig m.b.t. de inrichting van uw (school)plein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!