Back to top
Tawk.to

Overkappingen met schuifdeur

Home Projecten Overkappingen met schuifdeur

Sabhal Mòr Ostaig (onderdeel van de universiteit) is gevestigd op het schiereiland Sleat in het zuiden van het Schotse eiland Skye. Op het buitenterrein zijn twee fietsoverkappingen geplaatst waar per fietsenstalling 10 fietsen in geparkeerd kunnen worden. De overkappingen zijn voorzien van een schuifdeur.

FalcoZan fietsoverkapping

De FalcoZan overkappingen zijn solide en duurzame overkappingen door de stabiele en sterke constructie. Voor de wandbekleding zijn er veel mogelijkheden, open latwerk wordt het meest toegepast, zo ook voor dit project. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. De stalen delen zijn gepoedercoat in een blauwe kleur.

Door de schuifdeur is de overkapping goed toegankelijk en kunnen de fietsen goed in de stalling worden gezet.

Fietsenrek FalcoToaster

In de overkappingen kunnen de fietsen geparkeerd worden in de FalcoToaster.

 De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Advies over fietsparkeren

Op zoek naar een fietsoverkapping en geschikte fietsenrekken? Onze projectadviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. De oplossing kan zijn een product in ons standaard assortiment, maar het is door onze eigen moderne productie faciliteiten en eigen ontwerp team ook mogelijk om een product op maat te maken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!