Back to top
Tawk.to

Overkappingen met schuifdeur

Home Projecten Overkappingen met schuifdeur

Sabhal Mòr Ostaig (onderdeel van de universiteit) is gevestigd op het schiereiland Sleat in het zuiden van het Schotse eiland Skye. Op het buitenterrein zijn twee fietsoverkappingen geplaatst waar per fietsenstalling 10 fietsen in geparkeerd kunnen worden. De overkappingen zijn voorzien van een schuifdeur.

FalcoZan fietsoverkapping

De FalcoZan overkappingen zijn solide en duurzame overkappingen door de stabiele en sterke constructie. Voor de wandbekleding zijn er veel mogelijkheden, open latwerk wordt het meest toegepast, zo ook voor dit project. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. De stalen delen zijn gepoedercoat in een blauwe kleur.

Door de schuifdeur is de overkapping goed toegankelijk en kunnen de fietsen goed in de stalling worden gezet.

Fietsenrek FalcoToaster

In de overkappingen kunnen de fietsen geparkeerd worden in de FalcoToaster.

 De FalcoToaster is een fietsaanleunbeugel waarbij de fiets wordt geparkeerd, maar niet op de gebruikelijke manier. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

Advies over fietsparkeren

Op zoek naar een fietsoverkapping en geschikte fietsenrekken? Onze projectadviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. De oplossing kan zijn een product in ons standaard assortiment, maar het is door onze eigen moderne productie faciliteiten en eigen ontwerp team ook mogelijk om een product op maat te maken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!