Back to top
Tawk.to

Overkappingen met aanleunbeugels bij Politie Liverpool

Home Projecten Overkappingen met aanleunbeugels bij Politie Liverpool

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft bij het hoofdkantoor van de politie in Liverpool fietsoverkappingen met daarin fietsaanleunbeugels geplaatst. Twee van de overkappingen komen uit de serie FalcoQuarter. Deze fietsenstalling is volledig afgesloten. De andere overkappingen komen uit de serie FalcoSpan en zijn open overkappingen.

FalcoQuarter fietsoverkapping

De FalcoQuarter is een transparante fietsoverkapping voor het stallen van fietsen. Het grote voordeel van de FalcoQuarter fietsoverkapping is de ruime binnenmaat hierdoor is de diepte volledig bruikbaar. Dat betekent meer ruimte voor meer fietsen en betere stalling van de fiets. Door polycarbonaat te gebruiken als dakbedekking voor de overkapping is het een solide overkapping. Polycarbonaat is namelijk 250 keer sterker dan glas. Dit, en het lage gewicht van polycarbonaat maakt het een hoogwaardig en werkbaar materiaal dat uitermate geschikt is als dak- of wandbedekking voor overkappingen. De overkapping is uit diverse onderdelen samengesteld tot deze fietsenstalling. Er zijn twee overkappingen tegenover elkaar geplaatst met een extra looppadafsluiting. Hiermee wordt een volledig dichte fietsenstalling gecreëerd. 

FalcoSpan open overkapping

De FalcoSpan overkapping heeft een zeer open karakter. Juist door de eenvoudige opbouw is dit esthetisch een mooie oplossing als overkaping. Door het open karakter is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping. Bij de politie in Liverpool zijn er aanleunbeugels in de overkapping geplaatst. Falco heeft diverse fietsparkeervoorzieningen die in de overkappingen geplaatst kunnen worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld fietsenrekken onder geplaatst worden en fietsenrekken met aanleunbeugels. 

Fietsaanleunbeugels

Fietsaanbeugels kunnen geplaatst worden om bijvoorbeeld een vak te creëren voor het parkeren van fietsen. Een voordeel van fietsaanleunbeugels is dat fietsen gemakkelijk met een extra slot vastgezet kunnen worden aan de fietsaanleunbeugel. Falco heeft diverse afmetingen en soorten aanleunbeugels in het assortiment. Zo is het mogelijk om de fietsaanleunbeugel te voorzien van een tussenstang en de aanleunbeugel kan in een RAL-kleur gepoedercoat worden.

Overdekt fietsparkeren

Falco heeft een groot assortiment overkappingen, van open tot gesloten overkappingen er zijn diverse mogelijkheden. Onze productie- en ontwerpafdeling zijn gevestigd onder één dak, hierdoor is het mogelijk om producten naar uw wens te maken. Heeft u belang bij een overkapping of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs, zij denken graag met u mee.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!