Back to top
Tawk.to

Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden

Home Projecten Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden

Falco heeft speciaal voor onze partner in Zweden de FalcoScandic overkapping ontworpen. Deze fietsenstalling met versterkte constructie is ideaal voor gebieden waar extreme weersomstandigheden zoals zware sneeuwbelasting voorkomen. In Nederland is deze robuuste fietsenstalling niet te vinden, maar inmiddels heeft Falco deze overkapping meerdere malen geproduceerd voor Zweedse klanten in Malmö en Trollhattan. Ook in het Italiaanse Modena staat een prachtige FalcoScandic.

Compact fietsparkeren

De FalcoScandic is geschikt voor onze etage-fietsenrekken FalcoLevel Eco en FalcoLevel Premium+. Compact fietsparkeren is dé oplossing wanneer er een grote behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen of juist als er weinig ruimte is om deze te creëren.

Cycle hubs

Qua ontwerp en functionaliteit lijkt de FalcoScandic wel wat op de cycle hubs die Falco voor de Engelse en Schotse stations heeft ontworpen en geproduceerd.

Variant op maat

Op zoek naar een eigen alternatief op de FalcoScandic of de cycle hubs? Onze ontwerp afdeling denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Veel is mogelijk door onze moderne productie faciliteiten. Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe (0546 55 44 44 of info@falco.nl).

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!