Back to top
Tawk.to

Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden

Home Projecten Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden

Falco heeft speciaal voor onze partner in Zweden de FalcoScandic overkapping ontworpen. Deze fietsenstalling met versterkte constructie is ideaal voor gebieden waar extreme weersomstandigheden zoals zware sneeuwbelasting voorkomen. In Nederland is deze robuuste fietsenstalling niet te vinden, maar inmiddels heeft Falco deze overkapping meerdere malen geproduceerd voor Zweedse klanten in Malmö en Trollhattan. Ook in het Italiaanse Modena staat een prachtige FalcoScandic.

Compact fietsparkeren

De FalcoScandic is geschikt voor onze etage-fietsenrekken FalcoLevel Eco en FalcoLevel Premium+. Compact fietsparkeren is dé oplossing wanneer er een grote behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen of juist als er weinig ruimte is om deze te creëren.

Cycle hubs

Qua ontwerp en functionaliteit lijkt de FalcoScandic wel wat op de cycle hubs die Falco voor de Engelse en Schotse stations heeft ontworpen en geproduceerd.

Variant op maat

Op zoek naar een eigen alternatief op de FalcoScandic of de cycle hubs? Onze ontwerp afdeling denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Veel is mogelijk door onze moderne productie faciliteiten. Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe (0546 55 44 44 of info@falco.nl).

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!