Back to top
Tawk.to

Overkappingen bij woonvoorziening De Merwebolder, Sliedrecht

Home Projecten Overkappingen bij woonvoorziening De Merwebolder, Sliedrecht

ASVZ De Merwebolder in Sliedrecht is een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. De Merwebolder telt 28 groepswoningen. Voor cliënten en medewerkers van de Merwebolder plaatste Falco twee speciale overkappingen: een berging en een fietsenstalling, beide gebaseerd op de FalcoLok serie.

Afsluitbare berging

De basis van de berging van 500x400 cm met een hoogte van 210/225 cm is onze FalcoLok-300 overkapping. De berging bij De Merwebolder heeft wanden van FSC® horizontaal open latwerk. De latten zijn op kleur gemaakt in RAL 7011, ijzergrijs. De berging heeft twee deuren: een dubbele draaideur en een extra enkele draaideur. Beide deuren zijn af te sluiten met een cilinderslot.

Fietsenstalling

De fietsenstalling is een stuk groter: 1350x650 cm! Deze fietsoverkapping is gebaseerd op onze FalcoLok-500 serie. De wanden zijn eveneens van FSC® horizontaal open latwerk. De latten zijn op kleur gemaakt in RAL 7011, ijzergrijs. De stalling heeft twee dubbele schuifdeuren en één enkele draaideur. Ook deze deuren zijn af te sluiten met een cilinderslot.

LED verlichting en electra

Zowel de berging als de fietsenstalling zijn voorzien van stopcontacten en bewegingsmelders. Falco’s montageteam heeft ook zorg gedragen voor de LED verlichting; het leveren van de armaturen inclusief het aansluiten.  

FalcoLok serie

De FalcoLok overkappingen zijn vandalismebestendig en opgebouwd uit een stalen dakframe met een rondom lopende goot en een boei van 15 cm hoog. De serie is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. De wanden worden opgebouwd uit een stalen, thermisch verzinkt frame. Op het stalen frame wordt de wandbekleding gemonteerd. De keuze aan wandbekleding is zeer ruim! Er zijn diverse deuropties.  De berging wordt gefundeerd in de ondergrond met betonvoeten.

Op maat gemaakt

De berging en fietsenstalling zijn op maat gemaakt voor De Merwebolder. Ook een op maat gemaakt overkapping nodig? De mogelijkheden zijn legio omdat Falco een ontwerpafdeling en een productie-afdeling in huis heeft. Een VCA gecertificeerd Falco montageteam plaatsen de producten op locatie en dragen eventueel zorg de herbestrating. Wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!