Back to top
Tawk.to

Overkapping van Muzeeaquarium wordt ingezet als interne berging en fietsenstalling

Home Projecten Overkapping van Muzeeaquarium wordt ingezet als interne berging en fietsenstalling

Op het buitenterrein van het Muzeeaquarium Delfzijl is een ruime overkapping geproduceerd en geplaatst. De overkapping wordt multifunctioneel gebruikt; als interne opslagvoorziening,  als fietsenberging voor twee duo fietsen van het Fietsmaatjesproject Delfzijl en als fietsenstalling inclusief fietsenrekken. De overkapping is voorzien van een inpandige schuifdeur, LED verlichting en een duurzaam groendak.

Overkapping

De overkapping die is geplaatst is van het model FalcoLok. De overkapping heeft een breedte van circa 10 meter en een diepte van ruim 7 meter. In de overkapping is een aparte afgesloten berging verwerkt, voorzien van een schuifdeur. De bekleding van zowel de overkapping als de interne opslag bestaat uit FSC®gecertificeerd houten belatting. Het frame bestaat uit staal. De latten lopen voor de dakrand langs, de stalen dakrand is zo niet in het zicht.

LED verlichting

In de overkapping is LED verlichting geplaatst, ook hier heeft Falco zorg voor gedragen. De verlichting is geschakeld middels een bewegingsmelder. Lees hier meer over deze extra service.

Groendak

Deze overkapping is voorzien van een groendak. Een groendak is erg duurzaam en kent vele voordelen. Tevens oogt een groendak erg mooi, elk seizoen een andere kleur! Wilt u meer informatie vraag 1 van onze projectadviseurs naar de mogelijkheden van het groendak of bekijk ons informatieblad.

Fietsenrekken

In de overkapping kunnen naast de twee duo fietsen ook standaard fietsen gestald worden.  Falco heeft twee fietsenrekken van het model FalcoSound geplaatst in de fietsenstalling. In totaal kunnen er 20 fietsen geparkeerd.

Advies

Ook op zoek naar een overkapping om goederen in op te slaan, fietsen in te stallen of andere vervoersmiddelen? Of een overkapping waarin dit allemaal mogelijk is? Onze projectadviseurs denken graag met u mee voor een oplossing op uw buitenterrein, bel  (0546) 55 44 44) of mail naar (info@falco.nl).

 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!