Back to top
Tawk.to

Overkapping op maat voor apparatuur

Home Projecten Overkapping op maat voor apparatuur

Onze populaire overkapping FalcoLok is in elk gewenst formaat verkrijgbaar. Falco's dochterbedrijf in de U.K. plaatste twee overkappingen op maat bij een bedrijf op Symmetry Park Aston Clinton. Deze FalcoLok overkappingen zijn erg smal en  speciaal ontworpen om apparatuur droog en veilig te stallen.

De overkappingen hebben een diepte van 90 cm en xijn bijna een meter breed. De afscheidingen zijn tegen een wand aangebouwd en daardoor zijn er slechts drie wanden nodig. De wanden zijn van FSC®-gecertificeerd hout. De overkappingen zijn voorzien van een dubbele deur.

Ook interesse om apparatuur, containers, speelgoed of ander materiaal droog te stallen? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs. Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!