Back to top
Tawk.to

Overkapping op maat voor apparatuur

Home Projecten Overkapping op maat voor apparatuur

Onze populaire overkapping FalcoLok is in elk gewenst formaat verkrijgbaar. Falco's dochterbedrijf in de U.K. plaatste twee overkappingen op maat bij een bedrijf op Symmetry Park Aston Clinton. Deze FalcoLok overkappingen zijn erg smal en  speciaal ontworpen om apparatuur droog en veilig te stallen.

De overkappingen hebben een diepte van 90 cm en xijn bijna een meter breed. De afscheidingen zijn tegen een wand aangebouwd en daardoor zijn er slechts drie wanden nodig. De wanden zijn van FSC®-gecertificeerd hout. De overkappingen zijn voorzien van een dubbele deur.

Ook interesse om apparatuur, containers, speelgoed of ander materiaal droog te stallen? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs. Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!