Back to top
Tawk.to

Overkapping met verschillende materialen als wandbekleding

Home Projecten Overkapping met verschillende materialen als wandbekleding

Op het buitenterrein van het Tilburgse bedrijf Elho is een fietsoverkapping geplaatst met zowel FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en traliepanelen als wandbekleding. Elho is een innovatief bedrijf dat plantenbakken maakt van gerecycled plastic.

FalcoLok 500 fietsoverkapping

Fietsenberging FalcoLok-500 is 1 van onze populairste overkappingen. 

Bij deze serie wordt de wandbekleding altijd gemonteerd op een stalen frame. Er is keuze uit veel verschillende materialen voor de bekleding: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. Voor dit project is gekozen voor een combinatie van twee verschillende wandbekledingen; FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en traliepanelen.De traliepanelen zijn bedekt met planten, wat zorgt voor een groene en natuurlijk uitstraling, perfect passend bij Elho.

De overkapping geplaatst bij Elho heeft een afmeting van 8 x 5 meter.

Aan de korte zijde van de overkapping is in het midden een deur geplaatst. Het dak is verstevigd zodat er sedum op geplaatst kan worden. Een groendak heeft veel voordelen.

FalcoSound fietsenrekken

In de overkapping staan FalcoSound fietsenrekken om de fietsen van Elho medewerkers netjes in te stallen. Ook zijn er een aantal FalcoSound oplaadpalen geplaatst om e-bikes op te kunnen laden. 

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse overkappingen maar ook met straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!