Back to top
Tawk.to

Overkapping met verschillende materialen als wandbekleding

Home Projecten Overkapping met verschillende materialen als wandbekleding

Op het buitenterrein van het Tilburgse bedrijf Elho is een fietsoverkapping geplaatst met zowel FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en traliepanelen als wandbekleding. Elho is een innovatief bedrijf dat plantenbakken maakt van gerecycled plastic.

FalcoLok 500 fietsoverkapping

Fietsenberging FalcoLok-500 is 1 van onze populairste overkappingen. 

Bij deze serie wordt de wandbekleding altijd gemonteerd op een stalen frame. Er is keuze uit veel verschillende materialen voor de bekleding: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. Voor dit project is gekozen voor een combinatie van twee verschillende wandbekledingen; FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en traliepanelen.De traliepanelen zijn bedekt met planten, wat zorgt voor een groene en natuurlijk uitstraling, perfect passend bij Elho.

De overkapping geplaatst bij Elho heeft een afmeting van 8 x 5 meter.

Aan de korte zijde van de overkapping is in het midden een deur geplaatst. Het dak is verstevigd zodat er sedum op geplaatst kan worden. Een groendak heeft veel voordelen.

FalcoSound fietsenrekken

In de overkapping staan FalcoSound fietsenrekken om de fietsen van Elho medewerkers netjes in te stallen. Ook zijn er een aantal FalcoSound oplaadpalen geplaatst om e-bikes op te kunnen laden. 

Inrichting bedrijventerrein

Falco kan een bedrijventerrein niet alleen inrichten met diverse overkappingen maar ook met straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord " Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken.

Uw bedrijventerrein inrichten? Vraag onze projectadviseurs om tips!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!