Back to top
Tawk.to

Overkapping met transparante luifel

Home Projecten Overkapping met transparante luifel

Bij een vestiging van een grote supermarkt keten is een overkapping geplaatst met een transparante luifel aan de voorzijde. 

FalcoZan overkapping met luifel

Er is gekozen voor een FalcoZan overkapping. De overkapping is geplaatst tegen een gebouw, dus er is geen achterwand nodig. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. In dit geval is FSC® gecertificeerd hardhouten latten toegepast. Aan de voorzijde is een luifel geplaatst van transparante dakplaten. De luifel is 500 cm breed en 100 cm diep. Falco heeft een aantal luifels in het assortiment, de luifel voor deze klant is op maat gemaakt naar wens van de klant.

 Advies overkappingen

 Falco produceert, levert en monteert dus niet alleen standaard overkappingen, maar ook  specials! Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!