Back to top
Tawk.to

Overkapping met schutting in Heerhugowaard

Home Projecten Overkapping met schutting in Heerhugowaard

In opdracht van de gemeente Heerhugowaard is een fietsoverkapping met schutting geplaatst bij sportaccommodatie De Waardergolf. De geplaatste overkapping komt uit de serie FalcoLok overkappingen. Naast een overkapping is er ook een schutting geplaatst. Als wandbekleding is gekozen voor open belatting in FSC®-gecertificeerd hardhout.

Schuttingen

Falco biedt de mogelijkheid om naast alleen een overkapping of berging ook aansluitend een schutting te plaatsen, zoals in Heerhugowaard. De schutting sluit aan op de overkapping. De schutting bestaat uit dezelfde materialen en vormt zo één geheel met de overkapping. Op deze pagina is meer te lezen over de tereeinafscheidingen die Falco in de loop der tijd heeft uitgevoerd.

FalcoLok overkappingen

De FalcoLok is een erg populaire overkapping. Door de samenstelling kunnen er allerlei modellen ontworpen worden, specifiek voor uw locatie! In Heerhugowaard is een FalcoLok-300 overkapping geplaatst. Deze overkapping kan zowel als fietsenstalling en als berging ingezet worden. De overkapping is voorzien van 3 deuren en van lED verlichting, inclusief bewegingsmelder.

Overkappingen op maat 

Falco heeft een groot assortimenten overkappingen. Voor elke overkapping zijn er veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit diverse wandbekledingen, het staal van de overkapping kan gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren en de overkapping wordt op maat gemaakt. Kortom de overkapping kan naar uw wens geproduceerd worden. Onze projectadviseurs geven u graag advies over de mogelijkheden. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!