Back to top
Tawk.to

Overkapping met schutting in Heerhugowaard

Home Projecten Overkapping met schutting in Heerhugowaard

In opdracht van de gemeente Heerhugowaard is een fietsoverkapping met schutting geplaatst bij sportaccommodatie De Waardergolf. De geplaatste overkapping komt uit de serie FalcoLok overkappingen. Naast een overkapping is er ook een schutting geplaatst. Als wandbekleding is gekozen voor open belatting in FSC®-gecertificeerd hardhout.

Schuttingen

Falco biedt de mogelijkheid om naast alleen een overkapping of berging ook aansluitend een schutting te plaatsen, zoals in Heerhugowaard. De schutting sluit aan op de overkapping. De schutting bestaat uit dezelfde materialen en vormt zo één geheel met de overkapping. Op deze pagina is meer te lezen over de tereeinafscheidingen die Falco in de loop der tijd heeft uitgevoerd.

FalcoLok overkappingen

De FalcoLok is een erg populaire overkapping. Door de samenstelling kunnen er allerlei modellen ontworpen worden, specifiek voor uw locatie! In Heerhugowaard is een FalcoLok-300 overkapping geplaatst. Deze overkapping kan zowel als fietsenstalling en als berging ingezet worden. De overkapping is voorzien van 3 deuren en van lED verlichting, inclusief bewegingsmelder.

Overkappingen op maat 

Falco heeft een groot assortimenten overkappingen. Voor elke overkapping zijn er veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit diverse wandbekledingen, het staal van de overkapping kan gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren en de overkapping wordt op maat gemaakt. Kortom de overkapping kan naar uw wens geproduceerd worden. Onze projectadviseurs geven u graag advies over de mogelijkheden. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!