Back to top
Tawk.to

Overkapping ingericht als pauzeruimte

Home Projecten Overkapping ingericht als pauzeruimte

Voor het nieuwe pand van  Multi Papier Sustainable Packaging in Purmerend heeft Falco een overkapping geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als pauzeruimte.

FalcoLok 500 overkapping

De FalcoLok 500 fietsoverkapping is een van onze populairste overkappingen. De afmetingen zijn 5 x 4 meter. Er zijn verschillende soorten wandbekledingen mogelijk, en hier is gekozen voor zowel veiligheidsglas en FSC®-gecertificeerd hardhouten overlapschroten. 

Drie zijdes zijn bekleed met hout en 1 zijde is bekleed met veiligheidsglas.

De stalen constructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur. Het poedercoaten van de producten doen we ook in eigen huis, evenals het ontwerp en de productie van onze overkappingen en straatmeubilair.

Fietsenstalling en pauzeruimte in 1

Een gedeelte van de overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en een gedeelte als pauzeruimte/ rookruimte.  In het fietsparkeergedeelte kunnen 10 fietsen geparkeerd worden. In de pauze ruimte staat een FalcoBloc zitbank en een FalcoPito asbak

Ook interesse in een overkapping om fietsen te stallen of te gebruiken als een pauzeruimet? Onze projectadviseurs geven graag advies, ook op locatie.Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!