Back to top
Tawk.to

Overkapping ingericht als pauzeruimte

Home Projecten Overkapping ingericht als pauzeruimte

Voor het nieuwe pand van  Multi Papier Sustainable Packaging in Purmerend heeft Falco een overkapping geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als pauzeruimte.

FalcoLok 500 overkapping

De FalcoLok 500 fietsoverkapping is een van onze populairste overkappingen. De afmetingen zijn 5 x 4 meter. Er zijn verschillende soorten wandbekledingen mogelijk, en hier is gekozen voor zowel veiligheidsglas en FSC®-gecertificeerd hardhouten overlapschroten. 

Drie zijdes zijn bekleed met hout en 1 zijde is bekleed met veiligheidsglas.

De stalen constructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur. Het poedercoaten van de producten doen we ook in eigen huis, evenals het ontwerp en de productie van onze overkappingen en straatmeubilair.

Fietsenstalling en pauzeruimte in 1

Een gedeelte van de overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en een gedeelte als pauzeruimte/ rookruimte.  In het fietsparkeergedeelte kunnen 10 fietsen geparkeerd worden. In de pauze ruimte staat een FalcoBloc zitbank en een FalcoPito asbak

Ook interesse in een overkapping om fietsen te stallen of te gebruiken als een pauzeruimet? Onze projectadviseurs geven graag advies, ook op locatie.Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!