Back to top
Tawk.to

Overkapping in twee compartimenten bij Camping Bakkum

Home Projecten Overkapping in twee compartimenten bij Camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Bij de camping supermarkt plaatsten onze Falco monteurs een overkapping, bestaande uit twee compartimenten.

Flexibele FalcoLok overkapping

Er werd voor deze overkapping gekozen omdat de FalcoLok overkapping een zeer flexibele overkapping is. Dat wil zeggen dat de overkapping zowel in de diepte als in de breedte onbeperkt uit te breiden is. Beide compartimenten hebben een afmeting van 8x4 meter. Compartiment 1 heeft echter een breedte van 8 meter en compartiment 2 heeft een breedte van 4 meter. De compartimenten werden trapsgewijs aan elkaar gezet. De FalcoLok wordt vooral ingezet als fietsenberging maar wordt in dit geval ook gebruikt voor de opslag van goederen.

Afsluitbaar

Beide overkappingen zijn afsluitbaar door middel van een dubbele deur met slot. De wandbekleding rondom de overkapping bestaat uit FSC® hardhouten overlapschroten en de tussenwand heeft open latwerk. Het dak is bekleed met aluzinc profielplaten.

Eigen fabriek

De overkappingen van dit worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Eindhoven.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!