Back to top
Tawk.to

Overkapping FalcoLok met traliepanelen en deur

Home Projecten Overkapping FalcoLok met traliepanelen en deur

Deze overkapping FalcoLok is aan de voorzijde uitgevoerd met traliepanelen en een mooi detail, de deur is in hetzelfde traliewerk uitgevoerd. Voor een mooie inkijk in de overkapping!

De FalcoLok is één van de meest verkochte overkappingen van Falco en niet voor niets. De overkappingen zijn solide, met een gootprofiel en zijn flexibel uit te breiden. Daarnaast zijn er diverse wandbekledingen mogelijk, zoals hardhouten belatting maar ook trespa, aluminium damwandprofiel, traliepanelen en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Falco projectadviseur.

Ook zijn er diverse optionele toevoegingen mogelijk:

  • Met deur, enkel of dubbel
  • Schuifdeur in diverse materialen
  • LED verlichting
  • Compartimenten
  • Groendak

Voor dit project is er gekozen voor een enkele deur uitgevoerd in traliewerk panelen. Verder is er voor de wanden gekozen om hardhouten belatting te gebruiken.

Afmeting overkapping

  • Breedte ca. 312 CM
  • Diepte ca. 690 CM
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm

Fietsenrekken

Uiteraard zijn er verschillende fietsenrekken te plaatsen in deze fietsenberging. Voor dit project heeft men gekozen voor het model Ideaal 2.0. Alle Falco fietsenrekken kunt u hier bekijken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!