Back to top
Tawk.to

Overkapping bestaand uit twee compartimenten

Home Projecten Overkapping bestaand uit twee compartimenten

 Bij een bedrijf in Varsseveld is een grote overkapping geplaatst, bestaand uit twee compartimenten en een open gedeelte aan de voorzijde. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand.

Fietsoverkapping FalcoLok

De overkapping is op maat gemaakt, van het model FalcoLok en heeft afmetingen van 10 bij 6 meter. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand. De  tussenwand tussen de twee compartimenten is ook gemaakt van aluzinc damwand. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De stalen boei en de bekleding zijn gepoedercoat in RAL 7021. In de overkapping zijn twee deuren geplaatst; een enkele deur en een dubbele draaideur.

De voorzijde is deels niet voorzien van een wand en wel overdekt. De ruimte wordt gebruikt als pauzeruimte.

Fietsenrekken met oplaadpunten

In een deel van de overkapping zijn fietsenrekken FalcoSound geplaatst om 26 fietsen te parkeren. Er zijn tevens  vier fietsenrekken met oplaadpunten geplaatst.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!