Back to top
Tawk.to

Overkapping bestaand uit twee compartimenten

Home Projecten Overkapping bestaand uit twee compartimenten

 Bij een bedrijf in Varsseveld is een grote overkapping geplaatst, bestaand uit twee compartimenten en een open gedeelte aan de voorzijde. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand.

Fietsoverkapping FalcoLok

De overkapping is op maat gemaakt, van het model FalcoLok en heeft afmetingen van 10 bij 6 meter. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand. De  tussenwand tussen de twee compartimenten is ook gemaakt van aluzinc damwand. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De stalen boei en de bekleding zijn gepoedercoat in RAL 7021. In de overkapping zijn twee deuren geplaatst; een enkele deur en een dubbele draaideur.

De voorzijde is deels niet voorzien van een wand en wel overdekt. De ruimte wordt gebruikt als pauzeruimte.

Fietsenrekken met oplaadpunten

In een deel van de overkapping zijn fietsenrekken FalcoSound geplaatst om 26 fietsen te parkeren. Er zijn tevens  vier fietsenrekken met oplaadpunten geplaatst.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!