Back to top
Tawk.to

Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Home Projecten Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf

Medewerkers van Verbo kunnen van hun pauze genieten in een op maat gemaakte overkapping. De overkapping is bekleed met hout en glas en in de overkapping is een buitenbank geplaatst.

Overkapping als rokersruimte

Vanaf 1 januari 2022 mogen bedrijven geen rookruimte meer hebben. Het gaat in dit geval om afsluitbare rookruimtes in ruimten, gebouwen en inrichtingen waar werknemers hun werkzaamheden verrichten of plegen te verrichten.  Een werkgever kan wel besluiten om bijvoorbeeld een overkapping of een abri op het bedrijfsterrein beschikbaar te stellen voor rokers. 

Verbo heeft gekozen voor een op maat gemaakte overkapping als rokersoverkapping. Deze overrkapping is afgeleid van de FalcoLok. Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten. De afwatering wordt geregeld via stalen afvoeren. De twee korte zijdes van de overkapping zijn bekleed met FSC®-gecertificeerd hardhout. De achterwand is voorzien van veiligheidsglas.

Buitenbank op maat

In de overkapping is een FalcoPrestige geplaatst. Deze buitenbank is niet de standaard FalcoPrestige, deze bank heeft drie dichte, stalen banksteunen. De zitdelen zijn van FSC®-gecertificeerd hardhout. De zitdelen zijn gepoedercoat in een blawe kleur.

Overkappingen op bedrijventerrein

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping of rokersruimte voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!