Back to top
Tawk.to

Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt

Home Projecten Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt

Bij een vestiging van een grote supermarktketen in Oud Gastel is een overkapping geplaatst die gebruikt wordt als pauzeruimte. In de overkapping zijn 14 banken geplaatst waarop medewerkers kunnen uitrusten.

FalcoPlana overkapping

De FalcoPlana wordt vaak gebruikt als carport, zonder bekleding. In dit geval is de overkappping afgesloten met veiligheidsglas.Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. De overkapping wordt tegen een bestaande overkapping aan gebouwd. Onze monteurs hebben 1 bestaande wand verwijderd en afgevoerd.

FalcoBloc buitenbanken

In de overkapping staan 14 FalcoBloc banken zonder rug, met strip.

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. Naast de banken zonder rug zijn er in de FalcoBloc serie ook o.a.  banken met rug, picknicksets, en plantenbak

Advies

Op zoek naar een overkapping om in te zetten als pauzeruimte? Onze projectadviseurs denken graag mee. Het is ook mogelijk dat er een projectadviseur vrijblijvend langskomt op locatie.

Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!