Back to top
Tawk.to

Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt

Home Projecten Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt

Bij een vestiging van een grote supermarktketen in Oud Gastel is een overkapping geplaatst die gebruikt wordt als pauzeruimte. In de overkapping zijn 14 banken geplaatst waarop medewerkers kunnen uitrusten.

FalcoPlana overkapping

De FalcoPlana wordt vaak gebruikt als carport, zonder bekleding. In dit geval is de overkappping afgesloten met veiligheidsglas.Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. De overkapping wordt tegen een bestaande overkapping aan gebouwd. Onze monteurs hebben 1 bestaande wand verwijderd en afgevoerd.

FalcoBloc buitenbanken

In de overkapping staan 14 FalcoBloc banken zonder rug, met strip.

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. Naast de banken zonder rug zijn er in de FalcoBloc serie ook o.a.  banken met rug, picknicksets, en plantenbak

Advies

Op zoek naar een overkapping om in te zetten als pauzeruimte? Onze projectadviseurs denken graag mee. Het is ook mogelijk dat er een projectadviseur vrijblijvend langskomt op locatie.

Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!