Back to top
Tawk.to

Overdekt fietsparkeren bij bedrijf in Drachten

Home Projecten Overdekt fietsparkeren bij bedrijf in Drachten

Bij bouwgroep Dijkstra Draisma in Drachten is een FalcoLok-500 overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken. De fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound. Fietsen van medewerkers kunnen zo overdekt en veilig gestald worden. Als wandbekleding voor de overkapping is gekozen voor geperforeerde staalplaat, deze is gepoedercoat in een zwarte kleur.

FalcoSound fietsenrekken

De wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Veel soorten fietsen kunnen geparkeerd worden in het fietsenrek. De FalcoSound serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm. De geplaatste fietsenrekken in Drachten zijn enkelzijdig. In totaal zijn er 8 fietsenrekken geplaatst, 4 met 4 plaatsen en 4 met 6 plaatsen.

Overdekt fietsparkeren

Falco heeft een ruim assortiment overkappingen en fietsparkeervoorzieningen, deze kunnen ook uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Voor elke overkapping zijn er diverse mogelijkheden. Een overkapping wordt geproduceerd naar uw wens in ons moderne machinepark. Ook ik het mogelijk om fietsparkeervoorzieningen te poedercoaten hierbij heeft u de keuze uit ruim één van de 190 RAL-kleuren.

Inspiratie

Op Pinterest vindt u een overzicht met alle voorgaande projecten waarbij Falco bijvoorbeeld een bedrijventerrein heeft mogen inrichten of Internationale projecten.   

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!