Back to top
Tawk.to

Overdekt fietsparkeren bij bedrijf in Drachten

Home Projecten Overdekt fietsparkeren bij bedrijf in Drachten

Bij bouwgroep Dijkstra Draisma in Drachten is een FalcoLok-500 overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken. De fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound. Fietsen van medewerkers kunnen zo overdekt en veilig gestald worden. Als wandbekleding voor de overkapping is gekozen voor geperforeerde staalplaat, deze is gepoedercoat in een zwarte kleur.

FalcoSound fietsenrekken

De wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Veel soorten fietsen kunnen geparkeerd worden in het fietsenrek. De FalcoSound serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm. De geplaatste fietsenrekken in Drachten zijn enkelzijdig. In totaal zijn er 8 fietsenrekken geplaatst, 4 met 4 plaatsen en 4 met 6 plaatsen.

Overdekt fietsparkeren

Falco heeft een ruim assortiment overkappingen en fietsparkeervoorzieningen, deze kunnen ook uitstekend met elkaar worden gecombineerd. Voor elke overkapping zijn er diverse mogelijkheden. Een overkapping wordt geproduceerd naar uw wens in ons moderne machinepark. Ook ik het mogelijk om fietsparkeervoorzieningen te poedercoaten hierbij heeft u de keuze uit ruim één van de 190 RAL-kleuren.

Inspiratie

Op Pinterest vindt u een overzicht met alle voorgaande projecten waarbij Falco bijvoorbeeld een bedrijventerrein heeft mogen inrichten of Internationale projecten.   

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!