Back to top
Tawk.to

Originele Falco banken op Havenplein

Home Projecten Originele Falco banken op Havenplein

De gemeente Tholen heeft het Havenplein in Sint Annaland door Falco laten inrichten met Falco straatmeubilair. Het gekozen straatmeubilair is een niet alledaagse bank geworden. Bezoekers van het Havenplein kunnen plaatsnemen op een S-vormige bank, bestaande uit verschillende ronde bankelementen.

Materiaal

De bankelementen bestaan uit een grijs betonnen onderstel en de zitting bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhout.

We hebben verschillende banken in ons assortiment; met rug, met armleuning, zonder rug etc. Indien u iets wenst dat niet binnen ons bestaande assortiment straatmeubilair valt, is het relatief eenvoudig om bankelementen op maat te maken. We hebben over een eigen design afdeling en eigen productiehallen bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. 

Aanleunbeugels

Naast de ronde bankelementen heeft Falco ook 8 geleidebogen geleverd en geplaatst op het Havenplein. De aanleunbeugels zijn gemaakt van RVS en hebben een chique en kwalitatief hoge uitstraling. 

Advies

Wilt u advies over het (her)inrichten van een plein? Onze projectadviseurs voorzien u graag van informatie en komen bij u op bezoek. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord “Publieke ruimte inrichten” bekijken.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!