Back to top
Tawk.to

Originele Falco banken op Havenplein

Home Projecten Originele Falco banken op Havenplein

De gemeente Tholen heeft het Havenplein in Sint Annaland door Falco laten inrichten met Falco straatmeubilair. Het gekozen straatmeubilair is een niet alledaagse bank geworden. Bezoekers van het Havenplein kunnen plaatsnemen op een S-vormige bank, bestaande uit verschillende ronde bankelementen.

Materiaal

De bankelementen bestaan uit een grijs betonnen onderstel en de zitting bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhout.

We hebben verschillende banken in ons assortiment; met rug, met armleuning, zonder rug etc. Indien u iets wenst dat niet binnen ons bestaande assortiment straatmeubilair valt, is het relatief eenvoudig om bankelementen op maat te maken. We hebben over een eigen design afdeling en eigen productiehallen bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen. 

Aanleunbeugels

Naast de ronde bankelementen heeft Falco ook 8 geleidebogen geleverd en geplaatst op het Havenplein. De aanleunbeugels zijn gemaakt van RVS en hebben een chique en kwalitatief hoge uitstraling. 

Advies

Wilt u advies over het (her)inrichten van een plein? Onze projectadviseurs voorzien u graag van informatie en komen bij u op bezoek. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord “Publieke ruimte inrichten” bekijken.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!