Back to top
Tawk.to

Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Home Projecten Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair

Het Statendaalderplein (project Centrumplein) is opgeknapt. Het plein bij winkelcentrum Winkelhof is eigentijdser, veiliger, groener en levendiger geworden. Falco heeft vijf zitbanken en vier ronde bankelementen geplaatst op het plein.

Zitbank FalcoGlory

Op het plein zijn vijf FalcoGlory enkelzijdige buitenbanken met rugdeel geplaatst. Deze robuuste buitenbank is gemaakt van stalen banksteunen en de zit- en rugdelen bestaan uit FSC® gecertificeerde hardhouten balken. De onbehandelde hardhouten delen van de FalcoGlory serie zijn onderhoudsvrij.

 

FalcoSinus bankelement

Met de FalcoSinus bankelementen kunnen unieke opstellingen gemaakt worden. Perfect voor winkelcentra, maar ook voor schoolpleinen en andere buitenterreinen. In Leiderdorp zijn 4  ronde bankelementen met de rug aan de binnenzijde geplaatst rondom een grote boom. De staaldelen zijn gepoedercoat in RAL 7016. Ook bij deze bank zijn de rug- en zitdelen van FSC® gecertificeerd hardhout.

Inrichting openbare ruimte

Falco heeft een ruim assortiment straatmeubilair om de openbare ruimte in te richten, naast buitenbanken ook afvalbakken, stoelen, plantenbakken en boomroosters. Op ons Pinterest bord " Publieke ruimte inrichten" zijn voorbeelden te zien van projecten waarbij Falco de openbare inrichting heeft verzorgd.

Vragen of meer informatie over de inrichting van een plein? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via het contactformulier op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!