Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakt scooter scherm

Home Projecten Op maat gemaakt scooter scherm

De kans is groot dat u Falco kent van onze fietsparkeerproducten. Echter, ons assortiment parkeervoorzieningen is niet uitsluitend op fietsen gericht. Zo kunnen wij parkeerbeugels leveren en diverse geleidehekken.

Scooter scherm

Onze klant Afima was bezig met de herbestemming van WoonWerk pand Tetterode in Amsterdam. Er was al een scooter parkeerplaats, maar helaas waaiden de scooters regelmatig om. Een oplossing zou kunnen zijn om aanleunbeugels te plaatsen, maar men was bang dat de plek dan vol zou komen te staan met fietsen, en dit was niet de bedoeling.

Na overleg tussen de klant, verkoopadviseurs, Falco’s eigen ontwerp afdeling en de productie afdeling is er een op maat gemaakt product ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst. Uitgangspunt was een geleidehek met een dichte plaat zodat er geen fietsen aan vast gezet konden worden. Tevens moest het in 1 oogopslag duidelijk zijn dat het een scooter parkeerplek betrof.  Door een stalen frame te voorzien van dubbel gepoedercoate geperforeerde staalplaat is er een scooter parkeerplaats gecreëerd. In 2 van de 4 windschermen is de afbeelding van een scooter gecoat in een afwijkende RAL kleur. De scooter windschermen zijn geplaatst vanaf aangegoten betonvoeten.

Advies

Ook op zoek naar een oplossing voor een (parkeer)probleem? Neem dan contact op met Falco, wij denken graag met u mee!

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!