Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakt scooter scherm

Home Projecten Op maat gemaakt scooter scherm

De kans is groot dat u Falco kent van onze fietsparkeerproducten. Echter, ons assortiment parkeervoorzieningen is niet uitsluitend op fietsen gericht. Zo kunnen wij parkeerbeugels leveren en diverse geleidehekken.

Scooter scherm

Onze klant Afima was bezig met de herbestemming van WoonWerk pand Tetterode in Amsterdam. Er was al een scooter parkeerplaats, maar helaas waaiden de scooters regelmatig om. Een oplossing zou kunnen zijn om aanleunbeugels te plaatsen, maar men was bang dat de plek dan vol zou komen te staan met fietsen, en dit was niet de bedoeling.

Na overleg tussen de klant, verkoopadviseurs, Falco’s eigen ontwerp afdeling en de productie afdeling is er een op maat gemaakt product ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst. Uitgangspunt was een geleidehek met een dichte plaat zodat er geen fietsen aan vast gezet konden worden. Tevens moest het in 1 oogopslag duidelijk zijn dat het een scooter parkeerplek betrof.  Door een stalen frame te voorzien van dubbel gepoedercoate geperforeerde staalplaat is er een scooter parkeerplaats gecreëerd. In 2 van de 4 windschermen is de afbeelding van een scooter gecoat in een afwijkende RAL kleur. De scooter windschermen zijn geplaatst vanaf aangegoten betonvoeten.

Advies

Ook op zoek naar een oplossing voor een (parkeer)probleem? Neem dan contact op met Falco, wij denken graag met u mee!

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!