Back to top
Tawk.to

Op de eerste rij in het Amfitheater bij De Nieuwe Baarnsche School

Home Projecten Op de eerste rij in het Amfitheater bij De Nieuwe Baarnsche School

De Nieuwe Baarnsche School (NBS) is een basisschool in Baarn. Het is een nieuw gebouwde school en het schoolplein is daarbij op een bijzondere wijze ingericht. Want naast een gewoon schoolplein, waar gerend en gespeeld wordt, heeft de NBS aan de achterzijde van het schoolgebouw een Amfitheater. En waar in de Romeinse oudheid de toeschouwers plaatsnamen op de trapsgewijs oplopende zitplaatsen, hebben de scholieren van de NBS de beste plaatsen vooraan op ronde FalcoSinus bankelementen.

Verschillende radii verkrijgbaar

De FalcoSinus bankelementen zijn verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. De vier banken bij NBS hebben een diam. 1900cm/36°. Andere radii zijn standaard leverbaar! Voor meer informatie neem contact op met één van Falco's productadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of email verkoop@falco.nl. Ook verkrijgbaar met rugleuning.

FSC®-gecertificeerd

De banken zijn samengesteld uit thermisch verzinkt stalen banksteunen en FSC®-gecertificeerde hardhouten zitdelen van 120x41mm. De FSC®-certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC® gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-hout is.

De stalen delen zijn gepoedercoat in RAL 9005, kleur diepzwart. Een fraai geheel!

Overig projecten met FalcoSinus

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!