Back to top
Tawk.to

Op de eerste rij in het Amfitheater bij De Nieuwe Baarnsche School

Home Projecten Op de eerste rij in het Amfitheater bij De Nieuwe Baarnsche School

De Nieuwe Baarnsche School (NBS) is een basisschool in Baarn. Het is een nieuw gebouwde school en het schoolplein is daarbij op een bijzondere wijze ingericht. Want naast een gewoon schoolplein, waar gerend en gespeeld wordt, heeft de NBS aan de achterzijde van het schoolgebouw een Amfitheater. En waar in de Romeinse oudheid de toeschouwers plaatsnamen op de trapsgewijs oplopende zitplaatsen, hebben de scholieren van de NBS de beste plaatsen vooraan op ronde FalcoSinus bankelementen.

Verschillende radii verkrijgbaar

De FalcoSinus bankelementen zijn verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. De vier banken bij NBS hebben een diam. 1900cm/36°. Andere radii zijn standaard leverbaar! Voor meer informatie neem contact op met één van Falco's productadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of email verkoop@falco.nl. Ook verkrijgbaar met rugleuning.

FSC®-gecertificeerd

De banken zijn samengesteld uit thermisch verzinkt stalen banksteunen en FSC®-gecertificeerde hardhouten zitdelen van 120x41mm. De FSC®-certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC® gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-hout is.

De stalen delen zijn gepoedercoat in RAL 9005, kleur diepzwart. Een fraai geheel!

Overig projecten met FalcoSinus

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!