Back to top
Tawk.to

Ondergrondse fietsparkeergarage voor duurzaam appartementencomplex in Amsterdam

Home Projecten Ondergrondse fietsparkeergarage voor duurzaam appartementencomplex in Amsterdam

Het Sluishuis in het Amsterdamse Ijburg is een iconisch gebouw dat opvalt door de ligging in het water. Het biedt plaats aan 442 woningen, een openbare groene daktuin, vogel- en recreatie eilanden, aanlegsteigers en horeca. De ondergrondse parkeergarage van twee verdiepingen onder het waterniveau is ingericht met Falco (etage) fietsenrekken. In totaal kunnen er 1350  fietsen geparkeerd worden in de fietsenstalling.

Compact fietsparkeren

Als er 1350 stallingsplaatsen moeten worden gerealiseerd, is het belangrijk dat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Onze tekenaars tekenen de ruimte in met de gewenste fietsenrekken en proberen zo veel mogelijk plekken te realiseren. Een groot aantal van de fietsenrekken is het etagerek FalcoLevel Eco. Door dubbellaags fietsparkeren kunnen er twee keer zo veel fietsen geparkeerd worden.

Naast de etagerekken zijn er FalcoSound fietsenrekken geplaatst in de ondergrondse parkeergarage.

Hulp bij fietsparkeren

Naast de fietsenrekken heeft Falco ook 5 witte borden geleverd met een gebruiksinstructie voor de etagerekken.

Ook zijn er kunststof nummerplaatjes voorzien van een 4 cijferige nummering meegeleverd die gemonteerd worden op de fietsenrekken.

Mogelijkheden op de website

Wat betreft het etagerek FalcoLevel Eco zijn er op onze website veel mogelijkheden; er kan een offerte worden aangevraagd, het productblad kan worden bekeken, de tekeningen kunnen worden gedownload en sinds kort kan ook een REVIT bestand worden aangevraagd.

Via de chat op de website kunnen er tijdens werktijden ook vragen beantwoord worden. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar ( (0546) 55 44 44) of via email info@falco.nl. Tot slot kan ook het contactformulier worden ingevuld.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!