Back to top
Tawk.to

Nog meer groen in de Indische Buurt, Amsterdam

Home Projecten Nog meer groen in de Indische Buurt, Amsterdam

Het Sumatraplantsoen, midden in De Indische Buurt, is een gewilde plek in Amsterdam. De afgelopen jaren is er namelijk hard gewerkt aan de buurt en de resultaten mogen er zijn! Er kwamen nieuwe planten en speeltoestellen, die ook door de kinderen van de nabijgelegen basisschool kunnen worden gebruikt. Het park heeft ook een voetbalveld. Om een natuurlijke afscheiding tussen woning en speelplek te realiseren leverde Falco, via Donkergroen, 11 stuks FalcoBloc plantenbakken.

FalcoBloc plantenbakken

Deze plantenbakken komen uit de serie straatmeubilair FalcoBloc. De plantenbakken zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. De FalcoBloc plantenbakken in het Sumatraplantsoen hebben een afmeting van 100x100 cm. De plantenbak heeft latwerk van FSC® gecertificeerd hardhout. De delen vallen perfect in de stalen omranding. In combinatie met de poedercoating van het framewerk in RAL 7016, antracietgrijs, heeft de plantenbak een natuurlijke uitstraling. 

Meer FalcoBloc Straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. Een robuuste, duurzame serie die nog mooier te maken is door de staaldelen te poedercoaten. Enkele producten uit de FalcoBloc serie zijn: banken met of zonder rugleuning, een boombank, een picknickset en afvalbakken.

Download hier het productblad: Straatmeubilair FalcoBloc 

Duurzaam straatmeubilair

Met FSC®-gecertificeerd hout en thermisch verzinkt staal zijn dit duurzame producten die lang meegaan. Niet alleen om de levensduur maar ook de materialen. Het FSC®-gecertificeerde hout wordt op een verantwoorde manier gewonnen en staal is naast een lange levensduur ook volledig te hergebruiken. Ook de zinklaag die is aangebracht is te scheiden en te recyclen.


Meer weten over Falco en Duurzaam?

Garantie en service

Falco heeft topkwaliteit producten en met een garantie van minimaal 24 maanden bent u verzekerd van goede kwaliteit, naast onze montage en service.
Het FalcoBloc straatmeubilair is een ontwerp uit eigen huis en wordt ook vervaardigd in onze fabriek in Vriezenveen. De mogelijkheden om projectmatig straatmeubilair te maken zijn daardoor oneindig, ook omdat Falco een eigen ontwerpafdeling heeft en een uitgebreid machinepark met diverse mogelijkheden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!