Back to top
Tawk.to

Nog meer groen in de Indische Buurt, Amsterdam

Home Projecten Nog meer groen in de Indische Buurt, Amsterdam

Het Sumatraplantsoen, midden in De Indische Buurt, is een gewilde plek in Amsterdam. De afgelopen jaren is er namelijk hard gewerkt aan de buurt en de resultaten mogen er zijn! Er kwamen nieuwe planten en speeltoestellen, die ook door de kinderen van de nabijgelegen basisschool kunnen worden gebruikt. Het park heeft ook een voetbalveld. Om een natuurlijke afscheiding tussen woning en speelplek te realiseren leverde Falco, via Donkergroen, 11 stuks FalcoBloc plantenbakken.

FalcoBloc plantenbakken

Deze plantenbakken komen uit de serie straatmeubilair FalcoBloc. De plantenbakken zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. De FalcoBloc plantenbakken in het Sumatraplantsoen hebben een afmeting van 100x100 cm. De plantenbak heeft latwerk van FSC® gecertificeerd hardhout. De delen vallen perfect in de stalen omranding. In combinatie met de poedercoating van het framewerk in RAL 7016, antracietgrijs, heeft de plantenbak een natuurlijke uitstraling. 

Meer FalcoBloc Straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. Een robuuste, duurzame serie die nog mooier te maken is door de staaldelen te poedercoaten. Enkele producten uit de FalcoBloc serie zijn: banken met of zonder rugleuning, een boombank, een picknickset en afvalbakken.

Download hier het productblad: Straatmeubilair FalcoBloc 

Duurzaam straatmeubilair

Met FSC®-gecertificeerd hout en thermisch verzinkt staal zijn dit duurzame producten die lang meegaan. Niet alleen om de levensduur maar ook de materialen. Het FSC®-gecertificeerde hout wordt op een verantwoorde manier gewonnen en staal is naast een lange levensduur ook volledig te hergebruiken. Ook de zinklaag die is aangebracht is te scheiden en te recyclen.


Meer weten over Falco en Duurzaam?

Garantie en service

Falco heeft topkwaliteit producten en met een garantie van minimaal 24 maanden bent u verzekerd van goede kwaliteit, naast onze montage en service.
Het FalcoBloc straatmeubilair is een ontwerp uit eigen huis en wordt ook vervaardigd in onze fabriek in Vriezenveen. De mogelijkheden om projectmatig straatmeubilair te maken zijn daardoor oneindig, ook omdat Falco een eigen ontwerpafdeling heeft en een uitgebreid machinepark met diverse mogelijkheden.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!