Back to top
Tawk.to

Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex

Home Projecten Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex

Op het buitenterrein van Sporthal de Cuyl in Oegstgeest zijn 159 fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van bezoekers en sporters netjes en efficiënt geparkeerd kunnen worden.

Fietsparkeersystemen

Naast veel verschillende soorten overkappingen en fietsenrekken, hebben wij in ons assortiment ook fietsaanleunbeugels.

De fietsaanleunbeugels die geplaatst zijn in Oegstgeest zijn van staal en gemaakt van buis rond 60 mm en hebben een hoogte van 90 cm. De zogenaamde fietsnietjes zijn voorzien van aangelaste voetplaten en hebben geen tussenbuis.

Advies

De fietsaanleunbeugels zijn ook eenvoudig te bestellen in onze webshop. Onze projectadviseurs denken graag mee of fietsaanleunbeugels een goede oplossing zijn voor op het buitenterrein.
Onze projectadviseur komt graag bij u op bezoek voor advies op maat! Ook een afspraak via Teams is mogelijk. U kunt Falco bereiken via het contactformulier op de website, via de chat, telefonisch ( 0546 55 44 44),of via email (info@falco.nl).

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!