Back to top
Tawk.to

Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex

Home Projecten Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex

Op het buitenterrein van Sporthal de Cuyl in Oegstgeest zijn 159 fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van bezoekers en sporters netjes en efficiënt geparkeerd kunnen worden.

Fietsparkeersystemen

Naast veel verschillende soorten overkappingen en fietsenrekken, hebben wij in ons assortiment ook fietsaanleunbeugels.

De fietsaanleunbeugels die geplaatst zijn in Oegstgeest zijn van staal en gemaakt van buis rond 60 mm en hebben een hoogte van 90 cm. De zogenaamde fietsnietjes zijn voorzien van aangelaste voetplaten en hebben geen tussenbuis.

Advies

De fietsaanleunbeugels zijn ook eenvoudig te bestellen in onze webshop. Onze projectadviseurs denken graag mee of fietsaanleunbeugels een goede oplossing zijn voor op het buitenterrein.
Onze projectadviseur komt graag bij u op bezoek voor advies op maat! Ook een afspraak via Teams is mogelijk. U kunt Falco bereiken via het contactformulier op de website, via de chat, telefonisch ( 0546 55 44 44),of via email (info@falco.nl).

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!