Back to top
Tawk.to

Neede centrumplan ingericht met FalcoLinea straatmeubilair!

Home Projecten Neede centrumplan ingericht met FalcoLinea straatmeubilair!

Een nieuw inrichtingsplan was voor de gemeente Neede aanleiding om nieuw straatmeubilair te plaatsen. Aan de FalcoLinea Niveau bank de eer om het centrum van Neede te verfraaien.

Voor de gemeente Neede werd de FalcoLinea in ronde stalen staven uitgevoerd in plaats van FSC-gecertificeerd hardhout.  De staven zijn gepoedercoat in RAL 7016, kleur antracietgrijs.

De banken zijn bevestigd met voetplaat onder maaiveld en gefundeerd met betonvoeten, voor een solide bevestiging in de openbare ruimte.

De banken zijn afgewisseld in banken met verschillende niveaus en met gelijk verloop om te zitten.

Het straatmeubilair van Falco wordt duurzaam geproduceerd en van duurzame materialen  gemaakt. Het straatmeubilair is specifiek ontworpen voor langdurige plaatsing in (openbare) buitenruimte en heeft een lange levensduur!

Meer over FalcoLinea Niveau bank?

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!