Back to top
Tawk.to

Neede centrumplan ingericht met FalcoLinea straatmeubilair!

Home Projecten Neede centrumplan ingericht met FalcoLinea straatmeubilair!

Een nieuw inrichtingsplan was voor de gemeente Neede aanleiding om nieuw straatmeubilair te plaatsen. Aan de FalcoLinea Niveau bank de eer om het centrum van Neede te verfraaien.

Voor de gemeente Neede werd de FalcoLinea in ronde stalen staven uitgevoerd in plaats van FSC-gecertificeerd hardhout.  De staven zijn gepoedercoat in RAL 7016, kleur antracietgrijs.

De banken zijn bevestigd met voetplaat onder maaiveld en gefundeerd met betonvoeten, voor een solide bevestiging in de openbare ruimte.

De banken zijn afgewisseld in banken met verschillende niveaus en met gelijk verloop om te zitten.

Het straatmeubilair van Falco wordt duurzaam geproduceerd en van duurzame materialen  gemaakt. Het straatmeubilair is specifiek ontworpen voor langdurige plaatsing in (openbare) buitenruimte en heeft een lange levensduur!

Meer over FalcoLinea Niveau bank?

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!